İnfronic’ten Dell Server kampanyası

Dell’in notebook, masaüstü bilgisayar ve server’larının Türkiye’de dağıtımını ve satışını yapan İnfronic, iki işlemci destekli Dell 1600SC server ile kurumsal pazarda giriş seviyesi sunucuda güçlü performans, cazip fiyat sunuyor.

İnfronic’ten Dell Server kampanyası

Yaklaşık 1.5 yıldır Dell ürünlerinin Türkiye’de dağıtımını ve doğrudan satışını yapan İnfronic, Dell 1600SC model sunucuda (server) kampanya başlattı. Kurumsal pazarda giriş seviyesi sunucular arasında güçlü performansı ve güvenirliliği ile iddialı olan Dell 1600SC model sunucu, İnfronic ve Türkiye genelindeki dağıtım kanalı aracılığıyla satılıyor.

Dell ve İnfronic güvencesi ile gelen ürün, özellikle teknolojik olarak da güvenli çalışma ilkesini ön planda tutmuş. 3 yıl parça, 2 yıl sistem garantisi ile satışa sunulan Dell 1600SC, kurumlara kolaylık sağlayan özel sunucu yönetim yazılımı yüklü olarak geliyor. Çift Xeon işlemci takılabilen sunucu, güç ve performans isteyen e-posta, dosya paylaşımı, uygulama sunucuları olarak ya da veritabanı yönetim uygulamaları için öneriliyor. Sunucu, çalışırken çıkartılıp takılabilen (hot-plug) SCSI sabit disk kullanıyor. Entegre RAID kartı ile güvenilir, güçlü bir sistem sunuluyor. Belleğini 4GB’a geliştirme olanağı bulunan sunucuya toplam 6 adet SCSI sabit disk takılabiliyor.

Stoklarla sınırlı ve 15 Aralık’a kadar geçerli olan kampanyadaki konfigürasyon ve fiyat ise şöyle:

Dell PowerEdge 1600SC Server

- Intel Xeon 2.8 GHz işlemci,
- 2 x 512MB DDR ECC SDRAM,
- 2 x 36GB U320 10K rpm Hot-Plug SCSI sabit disk,
- Entegre SCSI kontrol kartı (U320),
- Entegre SCSI RAID kontrol kartı (U320, 64MB),
- Entegre Gigabit ethernet kartı,
- Entegre soğutucu fanlar, disket sürücü, CD-ROM,
- 2 adet USB girişi, 2 adet PCI-X yuvası, 4 adet PCI yuvası,
- Dell PS/2 klavye ve mouse,
- Tower kasa (447x218x572 mm),
- Fiyat: 2,399 USD+KDV

Okuyucu Yorumları