iPad Mini gerçek mi?

Apple gerçekten bir "mini iPad" üretmeyi düşünüyor mu? Cevap bu e-postada gizli...

iPad Mini gerçek mi?

Apple ve Samsung arasında devam eden davada dikkat çeken en son gelişme, şüphesiz Apple yöneticilerinin iPad'in daha küçük bir sürümü hakkındaki konuşmalarının ortaya çıkmasıydı.

Bahsedilen e-postalardan bir tanesinde Apple internet yazılımları ve hizmetleri başkanı Eddy Cue'nin Tim Cook, Scott Forstall ve Phil Schiller'a gönderdiği e-postada 7 inç'lik bir iPad fikrini desteklediği görülüyor. İşte 24 Ocak 2011'de gönderilen o e-postanın Türkçeye çevirisi:

"Samsung Galaxy'yi kullandım ve aşağıdaki yorumların çoğunu kabul ediyorum (iPad'i bırakmak dışında). 7 inç'lik bir tablet piyasası olacağına inanıyorum ve biz de böyle bir tablet üretmeliyiz. Bunu şükran gününden bu yana Steve'e birkaç kez iletmiştim ve son defasında oldukça olumluydu. 7 inç'lik bir tablette e-posta ve kitapları okumak, Facebook'da gezinmek ve video seyretmek bence oldukça çekici. Web'de gezinmek, şüphesiz en zayıf halka, ancak yine de yapılabiliyor."

Bu e-posta, Steve Jobs'un 7 inç'lik bir iPad'e hiç sıcak bakmadığı konusundaki sızıntılarla şüphesiz ters düşüyor.

Apple'ın Samsung'u ürünlerini "körü körüne" kopyalamakla suçladığı biliniyor. Samsung ise bu verileri Apple'ın da rakiplerinden fikir aldığını ispat etmek üzere kullanıyor. İki şirket arasındaki dava, bugün devam ediyor.

Okuyucu Yorumları