iPhone 4: Sorun var ama her şey normal!

iPhone 4'ün sinyal sorunu giderek komik bir hal alıyor: İşte yapılan son açıklama ve şaşırtan sözler

Sorun var ama her şey normal!

iPhone 4 çıktığı günden beri teknoloji dünyası haberlerini ziyadesiyle işgal ediyor. Bilindiği üzere anten ve dolaylı olarak sinyal gücünden yaşanan iletişim sorunu halen devam etmekte. Nitekim sonunda Apple ve AntennaSys yetkilileri bu konu hakkında bir açıklama yaptı.

İlk olarak Apple durumun fazlasıyla abartıldığını belirtti. Devamındaysa AntennaSys başkanı Spencer Webb; "Bir sorun olduğunun farkındayız ama bu konu hakkında test yapmadan bir sonuca varmak çok yanlış olacaktır" diye konuştu.

Devamındaysa Webb, iki adet bu iş için biçilmiş kaftan mühendisle beraber bir takım testler yaptıklarını belirtti. Testlerin sonucundaysa şirket, temel olarak her şeyin yolunda olduğunu bildirdi. Webb; "Yaptığımız testler sonucunda, internette dolaşan yüzlerce video da olduğu gibi sinyalimizi dört hatta beş bar düşürebildik. Yine de bu durum bağlantıya herhangi bir etki etmedi" dedi ve ekledi "Eğer piyasadaki diğer benzeri kalitedeki telefonlara bakacak olursanız, hepsinin en azından bir iki bar sinyal sorunu yaşadığını görebilirsiniz" dedi.

Okuyucu Yorumları