iPhone 8 Tamamen Ekrandan Oluşabilir!

iPhone 8'in ön yüzünün tamamen ekrandan oluşacağına dair ipucu veren yeni bir sızıntı ortaya çıktı!

iPhone 8 "tam ekran" olabilir!

Apple her zamanki gibi davranırsa yeni iPhone'un tanıtımına sadece beş ay kaldı. Dedikodular ise yavaş yavaş hızlanıyor. Yeni ortaya çıkan bir görüntü, Apple'ın Eylül'de ekran çerçevesinden tamamen arınmış bir iPhone 8 tanıtabileceğini gösteriyor.

iPhone 8 Tamamen Ekrandan Oluşabilir!

Çince sosyal ağ Weibo'da paylaşılan karelerde gördüğümüz tasarım, daha önceki sızıntılarla uyum gösteriyor. Sızan çizim ve render, telefonun 137,4mm boyunda ve 67,54mm genişliğinde olduğunu, yani iPhone 7'le çok yakın boyutlarda olduğunu gösteriyor. Şimdiye kadarki birçok dedikodunun söylediği gibi home düğmesi, Touch ID ile birlikte ekranın altına gömülmüş görünüyor.

Ancak birkaç gün önceki fısıltılara göre Apple, parmak izi tarayıcısını camın altına yerleştirmenin yolunu bulamamıştı. Buna göre Touch ID düğmesi, arka yüze taşınacaktı. Aslına bakarsanız şu an itibariyle Apple bile ne yapacağına karar vermemiş olabilir. Karelerde daha önce duyduğumuz çift kameraya da rastlıyoruz. Bu kamera, üst seviye iPhone'a ilginç artırılmış gerçeklik yetenekleri kazandırabilir.

Bir sonraki iPhone hakkında hala bilmediğimiz birçok şey var; kaç iPhone ile tanışacağımız gibi. Bu görüntülerin direkt olarak Apple'dan gelmediğini, birçok tasarımcının şu sıralar iPhone 8'i andıran tasarımlar üzerinde çalıştığını hatırlatmakta da fayda var. Ancak görüntüleri paylaşan kişinin şimdiye kadarki isabetli sızıntıları ve sızıntının diğerleriyle uyum göstermesi, gördüklerimizin doğru olabileceğinin ipucunu veriyor.

Okuyucu Yorumları