iPhone ve iPad'e XCOM müjdesi!

iPhone ve iPad kullanıcıları, belki de bugüne dek gördükleri en iyi oyuna kavuşmak üzere!

iPhone'a büyük müjde!

90'lı yılların üretilmiş en iyi oyunlarından, kendi başına bir tür yaratan yapımın devamı niteliğindeki XCOM: Enemy Unknown, piyasaya çıktığı günden itibaren zirveye yerleşmiş, ender yapımlardan birisi oldu.

Sıra tabanlı strateji türüne farklı bir boyut getiren yapım, dünyaya saldıran UFO'lara karşı bir grup özel askerin verdiği savaşı konu alıyor. Sıkı oyuncuların bir an bile başından kalkmadan, her türlü zorluk seviyesinde bitirmeye çalıştığı XCOM: Enemy Unknown ise, bu Perşembe günü itibarı ile, yani 20 Haziranda, tüm iOS kullanıcılarının elinin altında olacak. iPad 2'den, tüm beşinci jenerasyon iPod touch cihazlarına kadar uzanacak olan listedeki cihazlar, Firaxis'in efsane oyununa 19.99 Dolar karşılığında sahip olabilecek.

Multiplayer kısmını bir kenara bırakırsak, oyununun iOS sürümü, tıpkı konsol ve PC'deki sürümün bir kopyası olacak. Kaynak biriktirip, yok ettiğimiz düşmanlardan elimize geçen parçalar üzerinde çalışıp, dünyanın tehdit altındaki bölgelerine anında müdahale edebileceğiz.. Pek tabi bu haber, Windows Phone ve Andorid işletim sistemlerine de XCOM furyasının gelip gelmeyeceği sorusunu akıllara getirdi. Nitekim 2K Games'den yapılan açıklamaya göre, şimdilik böyle bir plan bulunmamakta ve oyun an itibarıylq sadece iOS cihazları için sunulacak.

Okuyucu Yorumları