iPod'unuz için tüplü amplifikatör

Roth Audio farklı tasarımı ve doğal sesi ile müzikseverleri kendisine hayran bırakmaya hazırlanıyor.

Tüplü amplifikatör zamanı

Müziği en doğal hali ile dinlemek ve en iyi performansı elde etmek arzusu ile doğmuş bir marka Roth Audio. Firma ürünlerini tasarlarken ve üretirken sadece iyi müzik dinlemeyi ve duymak istediğiniz performansı size sunmayı hedeflemiş. Bu konuda piyasada, ulaşılabilir "vacuum tube" amplifikatörlü ürünlerin eksikliğini gören firma, bu eksikliği gidermek için The Music Cocoon (MC4) ürününü müzikseverlere sundu.

The Music Cocoon'ı Apple iPod'unuzla, CD çalarınızla, taşınabilir ses cihazınızla veya 3,5 mm jack soket bağlantısı yapılabilecek bir ses cihazıyla kullanabilirsiniz. Bu şu anlama geliyor: Müzik kaynağınız ne olursa olsun MC4'ü her şekilde kullanma şansına sahipsiniz.

Roth Audio MC4'un en önemli özelliklerinin başında yüksek kalitede doğal ses sunması, 2 pre-amplifikatör tüpünün olması, farklı ses kaynaklarını desteklemesi, ses kontrolü sağlaması, ipodunuzu şarj edebilmesi, aşırı ısınmaya karşı koruma sağlayabilmesi, hoparlör kısa devre koruması sağlaması ve adaptörün sigorta koruması olması.

Ürünün özellikleri

Ürünün özellikleri

Güç Çıkışı: 13W x 2
Frekans Tepkisi: 20Hz~ 30KHz
T.H.D: < 0.5%
S/N Oranı: > 90dB
Girişempedansı:100Kohm Çıkış Empedansı: 8ohm
AC Girişi: 110V/230VAC Selectable, 50Hz/60Hz
Güç Tüketimi: 50 V/A
Tüp Tipi: 12AX7 x 2, 12AU7 x 2 MOS FET
Giriş Çeşitleri: iPod, CD, MP3
Boyutlar: 187 (L) x 174 (W) x 108 (T) mm
Ağırlık: 1.8 Kg (sadece amplifikatör)

Yurtdışının en saygın teknoloji dergisi "What Hi-Fi" tarafindan 5 yıldızla ödüllendirilen Roth Audio MC4 "Çekici görünüş, etkileyici tasarım ve mükemmel doğal ses" olarak tanımlandı.

Farklı tasarımı, güçlü sesi, tüplü amplifikatörü ve ufak olması bakımından her yere kolaylıkla yerleştirebileceğiniz Roth Audio MC4 yenilikleri merak eden müzikseverleri bekliyor.
The Music Cocoon(MC4)'den aldığınız sesin kalitesine inanamayacaksınız.

KDV Dahil Perakende Satış Fiyatı : £ 588

Bilgi için
SFRKD Elektronik A.Ş. - 0212 257 75 00

Not: Firma basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları