İşte HTC Sense 4.0'dan ilk detaylar!

HTC'nin merakla beklenen yeni arayüzü Sense 4.0 hakkındaki ilk bilgiler ve ilk video içeride...

İşte HTC Sense 4.0!

Hüseyin Cem Köylü

Pocketnow.com sitesi, HTC Sense 4.0'ın ilk bilgilerini ve izlenimlerini aktardı. Öyle gözüküyor ki yeni arayüz çeşitli yenilikler getiriyor ve kesinlikle çok iyi bir deneyim sunuyor. Yeni özellikler arasında, revize edilmiş bir kilit ekranı. Artık bilgilendirmelere, rehbere ve diğer pek çok şeye telefonun kilidini kaldırmadan ulaşabiliyorsunuz. Yeni görev yönetici ise çalışan programları 3D olarak gösterebiliyor. Ayrıca tarayıcı ve e-posta uygulaması da HTC tarafından değiştirilmiş.

HTC Sense 4.0'ın sunduğu diğer yenilikler ise gelişmiş Beats-Audio entegrasyonu ve yatay olarak da gösterilebilen giriş ekranı. Ayrıca telefonu kurcalayan arkadaşlarınızdan saklamak istediğiniz özel verilerinizin güvenliğini sağlayan misafir modu da ilgi çeken yenilikler arasında.

HTC Sense 4.0 ile gelecek olan ilk telefonlar HTC Ville ve 4 çekirdekli canavar HTC Edge. Ville kod adlı modelin Sense 4.0'lı bir videosu da dün YouTube'da ortaya çıktı. Bu videoya, buraya tıklayarak, CHIP TV üzerinden ulaşabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları