İşte Samsung Galaxy S5 böyle olacak!

Samsung Galaxy S5 önemli özelliklerini sızdırdı. İşte Galaxy S5 ve onu takip edecek modeller.

Ve Galaxy S5 sızdı!

Galaxy S4'ün ardından hakkında birbiri ardına söylentiler çıkan S5 sonunda neredeyse tüm önemli özelliklerini, SamMobile aracılığıyla sızdırdı. Hangi tarihte resmi olarak tanıtılacağı bilmeceye dönen Galaxy S5, görünüşe göre iki farklı modelle kullanıcılara sunulacak.

Kullanıcıların plastik kasa rahatsızlığını bu defa gözden geçirmiş olan Samsung, sonunda bu ısrarından "kısmen" vazgeçmiş gibi görünüyor. Zira Galaxy S5 hem plastik hem metal gövdeye sahip iki farklı model olarak sunulacak. Yalnızca dış görünüşüyle değil, aynı zamanda konfigürasyon olarak da iki farklı sürüme sahip olacak olan Galaxy S5, gelen bilgilere göre Snapdragon 805 ve Exynos 6 işlemcili olarak ayrı ayrı üretiliyor.

2.560 x 1.440 piksel çözünürlüğünde AMOLED ekranın sahibi olacak olan Galaxy S5, aynı zamanda 16 MP arka kamerasıyla da etkileyici fotoğraflar çekebilecek. Bu arada Galaxy S5'in Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle çalışacağını da söyleyelim.

Son olarak elbette Galaxy S4'ün arkasından tanıtılan Mini ve Zoom modelleri gibi Galaxy S5'in ardından Galaxy S5 Mini ve Galaxy S5 Zoom modellerinin de tanıtılacağı gelen bilgiler arasında.

Okuyucu Yorumları