Kafes dövüşüne büyük darbe: Elon Musk ameliyat olabileceğini açıkladı

Elon Musk, Mark Zuckerberg ile yapacağı muhtemel bir kafes dövüşünden önce ameliyat olması gerekebileceğini duyurdu. Ve tabii ki bu duyuru, “Musk’tan U dönüşü” yorumlarını beraberinde getirdi.

Kafes dövüşüne büyük darbe: Elon Musk ameliyat olabilir

Milyarderlerin kafes dövüşü, öngörülebilir bir gelecek için askıya alınabilir. Elon Musk, ameliyat olması gerekebileceğini söyleyerek Mark Zuckerberg ile yapmayı planladığı kafes dövüşü hakkında daha fazla şüphe uyandırdı. Pek çok kişi, bu açıklamayı “Musk’tan U dönüşü” şeklinde yorumluyor.

Musk, yaptığı açıklamada boynunun ve sırtının üst kısmının MR'ının çekileceğini belirtti. Zuckerberg ile karşı karşıya gelmeden önce ameliyat olması gerekip gerekmediğini bu hafta içinde öğreneceğini söyleyen Musk, tüm U dönüşü yorumlarına rağmen, bunu dövüşten kaçmak için yapmıyor gibi görünüyor. Aksine gelen haberler, durumun ciddi olabileceği yönünde.

Ameliyat sadece bu mücadeleyi ertelemekle kalmaz, Musk'ın çeşitli şirketlerindeki çalışmalarını da etkileyebilir. CNBC'nin belirttiği üzere, Tesla'nın hisse fiyatı Pazartesi sabahı yüzde ikinin üzerinde düştü. Musk, otomobil üreticisinin yanı sıra X'in sahibi ve baş teknik sorumlusu ve SpaceX'in de CEO'su.

Planlanan kafes dövüşü için zaten onaylanmış bir tarih yoktu. Zuckerberg, 26 Ağustos için bir dövüş gecesi önerdiğini söyledi, ancak Musk'ın yanıt vermediğini iddia etti. Meta CEO'su Threads'te "Nefesimi tutmuyorum" diye yazdı.

Her iki adam da potansiyel dövüş için antrenman yapıyor ve bu arada kamuoyu önünde birbirlerini iğneliyorlar. Musk, eğer gerçekleşirse dövüşün X'te yayınlanacağını ve tüm gelirin gaziler için bir hayır kurumuna gideceğini söyledi. Zuckerberg bu konuda da Musk'la dalga geçmekten kendini alamadı: "Hayır işleri için gerçekten para toplayabilecek daha güvenilir bir platform kullanmamız gerekmez mi?"