Klaytn, BSN Üzerinde Blockchain Ağı Oluşturacak

Açık kaynaklı Blockchain projesi Klayn, Blockchain Tabanlı Hizmet Ağı (BSN) işleyen bir Blockchain ağı oluşturacak.

Klaytn, BSN Üzerinde Blockchain Ağı Oluşturacak

Küresel olarak Blockchain teknolojileri son hızıyla gelişmeye devam ediyor. Her ne kadar kripto paralar konusunda yasakçı bir tutuma sahip olsa da Çin de Blockchain alanında en aktif ülkeler arasında yer alıyor. Son olarak Klaytn, ülkenin yerel Blockchain ağı olan Blockchain-based Service Network (BSN) üzerinde yeni bir Blockchain ağı kuracak.

Kakao Corp tarafından desteklenen açık kaynaklı bir Blockchian ekosistemi olan Klaytn, Chongqing Zinciri için Blockchain altyapısı ve ilk Node'ları sağlamak için teknik uzmanlıklarına ve iş anlayışlarına katkıda bulunacak ve aynı zamanda bir Bulut Zinciri Teknolojisi ile ortaklık kurdu.

BSN Development Association İcra Direktörü Yifan He konu hakkında şu ifadelere yer verdi:

"Klaytn'in bu yılın başlarında BSN International'a entegrasyonunun ardından, NFT, metaverse, oyun ve ötesi ile ilgili kullanım durumlarını desteklemek için Klaytn'in izinli sürümü olan Chongqing Chain'i Çin pazarına sunarak ortaklığı daha da güçlendirmekten heyecan duyuyoruz"

Son olarak projenin, geliştiricilerin yeni pazarlara erişmesine ve meta veri deposu için sağlam altyapılar oluşturmasına yardımcı olmayı amaçladığını da belirtelim.

Bu haber CHIP Online ve BTCHaber iş birliği ile hazırlanmıştır.