Küçük laptop ekranına Samsung'dan çözüm...

Laptop ekranınız küçük mü geliyor? Öyleyse Samsung'un özel laptop monitörü Lapfit tam size göre...

Küçük ekrandan bıkanlara!

Samsung Electronics, dizüstü bilgisayarlar için geniş ekranlı, 16:9 LCD Lapfit monitörleri LD190N ve LD190G'yi tüketicilere sunarak monitör pazarında yeni bir sayfa açıyor.

Ergonomik tasarımı ile bağlantıda en üst seviyede rahatlık sunan 18,5 inçlik SyncMaster LD190G ve LD190N, dizüstü bilgisayar kullanıcılarının çift monitör kullandığı ortamlar için özel olarak tasarlandı.

Dizüstü bilgisayara USB kablosu ile kolayca bağlanan LD190G, UbiSync fonksiyonu ile yazılımın yüklenmesinin ardından çözünürlüğün otomatik olarak ayarlanmasına olanak sağlıyor. Kullanıcılar "Magic Bright- Sihirli Parlaklık" fonksiyonunu kullanarak, monitörün parlaklık seviyesini dizüstü bilgisayar ekranının parlaklık seviyesiyle aynı seviyeye ayarlayabiliyor. 1360 X 768 çözünürlüklü, 16:9 geniş ekran LCD monitör, kullanıcılara film ya da televizyon dizilerini seyrederken ve oyun oynarken mükemmel görüntü kalitesi sunuyor.

Çevre dostu lapfit monitörler, geleneksel ürünlere oranla yüzde 33 daha az elektrik (22W) kullanacak şekilde tasarlandı. "Otomatik Kapanma" fonksiyonu, enerji tüketimini azaltmanın yanı sıra, ürünün yaşam süresinin uzatıyor ve kişisel bilgilerin korunmasını sağlıyor. SyncMaster LD190G ve LD190N, 20:000:1 oranında dinamik kontrast oranı ve 5ms tepki süresi sunuyor.

Temmuz sonu itibariyle tüketicilerin karşısında!

Temmuz sonu itibariyle tüketicilerin karşısında!

Samsung Electronics Türkiye IT Satış ve Pazarlama Müdürü Barış Kestep, normal bir monitörü ikinci bir monitör olarak kullanan dizüstü bilgisayar kullanıcısının, monitörün yüksekliği ile dizüstü bilgisayarın ekranının yüksekliğinin farklı olmasından dolayı, görsel açıdan zorluk yaşadığını belirterek; "Normalde geleneksel monitörlerin tabanına konulan stand SyncMaster Lapfit'in arkasında yer alıyor, bu da dizüstü bilgisayarın yüksekliğini monitörün yüksekliği ile aynı seviyeye getiriyor. Standın ayarlanabilir duruş açısı (10-30 derece) kullanıcıların LCD monitörü dizüstü bilgisayarın ekranına uyacak şekilde ayarlamalarına olanak tanıyor." şeklinde konuştu.

Barış Kestep son yıllarda dizüstü bilgisayarlara olan talepte büyük artış kaydedildiğini ve IDC'ye göre 2009 senesinde dizüstü bilgisayar pazarının ilk kez masaüstü bilgisayar pazarından daha büyük olacağını sözlerine ekleyerek; "Bugün pazardaki dizüstü bilgisayarların birçoğunun ekran boyutu 15 inç ve altında. Samsung da bunu gözönünde bulundurarak, dizüstü bilgisayarları ile birlikte ek bir monitör kullanma ihtiyacı olan tüketicilere yönelik olarak Lapfit serisini satışa sundu." dedi.

Samsung SyncMaster Lapfit serisi Temmuz sonu itibarı ile Türk tüketicilerine sunulacak.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları