Küçük televizyon fiyatlarına büyük zam kapıda

Özellikle küçük ekranlı bir TV almaya niyetliyseniz, elinizi çabuk tutmanızda yarar var. Zira TV fiyatları önümüzdeki yıl artacak gibi görünüyor.

Televizyon fiyatlarına büyük zam kapıda

Her yerde enflasyon ve hayat pahalılığı sıkıntısı yaşanıyor. Bu nedenle herkes parasını korumak için ihtiyacı olan ya da ihtiyaç duyabileceği eşyaları biraz daha önce almaya çalışıyor haklı olarak. Buna ilişkin olarak eğer televizyon satın almayı düşünüyorsanız, özellikle de küçük ekranlı bir model tercih edecekseniz, şimdi tam zamanı olabilir. Zira görünüşe göre bu segmente büyük zam gelecek. Ancak zamdan önce bir miktar indirim görebiliriz.

Digitimes'ın haberine göre Çinli LCD panel üreticileri önümüzdeki yıl 32 inç TV panellerinin fiyatlarını yükseltmeyi düşünüyorlar. Buna bağlı olarak diğer panellerde ve ekran boyutlarında da fiyatlar artacaktır kuşkusuz. Bu nedenle eğer “küçük” televizyon satın almayı düşünüyorsanız yılın son zamanları kaçırılmayacak fırsat olabilir.

En iyi 32 inç TV'ler sadece yatak odaları ve ofisler için değil, aynı zamanda küçük yaşam alanlarına sahip öğrenciler ve gençler için ve aynı zamanda sınırlı alana sahip olanlar için popüler. Dolayısıyla bu kişiler için en kullanışlı olan küçük televizyonların fiyatlarındaki olası bir artış, tam da kış aylarında artan enerji faturalarından etkilenecekleri bir dönemde büyük bir darbe olacaktır. Bu da gelecekte bu tür bir TV almayı düşünenlerin bu yılki Black Friday ya da bizdeki adıyla Efsane Cuma TV fırsatlarına daha dikkatli bakmak isteyebileceği anlamına geliyor. Çünkü Digitimes’ın raporu doğruysa, 2023'te piyasaya sürülecek yeni modeller daha yüksek fiyatlardan başlayabilir.