Laptoplarla ilgili ne ararsanız burada...

Eğer yakın zaman içinde laptop almayı planlıyorsanız, bu adrese bakmadan tercihinizi yapmayın.

En kapsamlı laptop portalı

Yayın hayatına 10 ay önce başlayan ve sadece dizüstü bilgisayarları bünyesinde barındıran NotebookPlatformu.com, bu sürede 45.000 üyeyi geçerek yayın hayatında büyümeyi hızla sürdürüyor.

Notebookplatformu.com sitesinin yeni arayüz tasarımı ile kullanıcılarına daha çok içeriği rahat bir kullanım ile sunmayı hedefleyen Notebookplatformu.com, yeni servisleri ile notebook kullanıcılarına bir çok yeniliği makinaları ile kullanmayı vaad ediyor.

Türkiye'de satılan 18 adet dizüstü bilgisayar markasını bir araya toplayan site, satın alma sürecinde kullanıcıyı bilinçlendirirken uygun fiyata en performanslı ürünü hızlı bir şekilde nereden satın alınabileceğini de kolaylıkla gösteriyor. Sitede verilen hizmetlerden en önemlisiyse kullanıcı, bilgisayarını satın aldıktan sonra karşılaştığı problem ya da aklındaki soruları site yetkilileriyle "Markaya Özel Teknik Destek" sayesinde kolaylıkla canlı operatörlere forum ortamında sorup anında cevap alabiliyor olması. 10 ay içerisinde 500.000'den fazla kişinin tıkladığı sitenin yayın yönetmeni Engin Kısakol; "NotebookPlatformu.com olarak Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Üye profilimiz kablosuz hayatı tercih eden ve gittiği her yerde çoğunlukla bilgisayarını da beraberinde götüren insanlardan oluşuyor. Kısa bir süre içerisinde inanılmaz ziyaret ve üye rakamlarına ulaştık ve şu anda Türkiye'nin ve dünyanın önde gelen bilişim firmalarıyla görüşmelerimiz sürüyor." dedi.

Okuyucu Yorumları