LG'den yeni "uygun fiyatlı" telefonlar!

Koreli cep devi LG, iki yeni akıllı telefonunu tanıttı! İşte LG G2 Lite ve L Prime; sundukları...

LG'den 2 yeni telefon daha!

LG'nin yeni bütçe dostu telefonları ortaya çıktı. Şu an sadece belirli bölgelerde satılan yeni LG G2 Lite ve L Prime, LG'nin Brezilyaca web sitesinde özellikleriyle birlikte listeleniyor.

İkilinin daha alçakgönüllü özelliklere sahip modeli LG G Lite (yukarıda, solda), 4.5 inç 800 x 480 piksel ekran, 1.2GHz dört çekirdekli Snapdragon işlemci, 1GB RAM, 8 megapiksel kamera, 4GB depolama alanı ve 32GB'lık microSD desteğiyle geliyor. Android 4.4 KitKat ile çalışan yeni LG'nin beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunuyor. LG G2 ve LG G3'te arka kısımda yer alan tuşlar, G Lite'ta da var.

L Prime (sağda) ise 5 inç'lik bir ekrana sahip ve 854 x 400 çözünürlük sunuyor. Bir miktar daha hızlı 1.3GHz dört çekirdekli Snapdragon yongasına sahip cihaz, 1GB RAM, 8 megapiksel kamera ve 8GB depolama alanına sahip. Arka düğmeler L Prime'da da mevcut. LG L Prime beyaz, koyu gri ve altın renk seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Yeni telefonlar aslında Ağustos ayında tanıtılan LG L Fino ve L Bello'nun türevleri. LG, yeni G2 Lite ve L Prime'ın Brezilya dışına çıkıp çıkmayacağı konusundaki soruları henüz cevaplamadı.

Okuyucu Yorumları