LG'den "süper üst seviye" telefon geliyor!

LG, bu sene çok özel bir üst seviye telefon tanıtacağının işaretini verdi!

LG G4'e rakip, LG'den!

Nisan ayında amiral gemisi G4'ü tanıtan LG, telefon serisini o tarihten bu yana G4 Stylus, G4 Beat ve G4c gibi telefonlarla genişletmişti. Firma şimdi ise bu senenin sonlarına doğru üst seviye bir telefon tanıtacağını ortaya çıkardı.

Güney Kore merkezli ETNews'un haberine göre LG başkanı ve mobil iletişim bölümü CEO'su Cho Jun-ho, firmasının bir "süper-üst seviye telefon" üzerinde çalıştığını söyledi. Yönetici, LG'nin telefon için uygun bir çıkış tarihi seçme aşamasında olduklarını da belirtti. Güney Koreli devin Apple'ın yeni iPhone'ları ve Samsung'un Galaxy Note 5'i ile yakın zamanda yeni bir telefon tanıtmak istememesi oldukça normal.

LG'nin akıllı telefon pazar payını daha üst seviye cihazlarla genişletmek istediklerini söyleyen Jun-ho, üzerinde çalıştıkları "süper-amiral gemisi" telefonların bunlar arasında olabileceğinin işaretini verdi.

Yakın zamandaki sızıntılar, bu üst seviye telefonu "G4 Pro" olarak adlandırmaktaydı. G4 Pro, bu sızıntılara göre 6 inç'lik Quad HD ekran, yeni nesil Snapdragon 820 işlemci, 4GB RAM, 20 megapiksel kamera ve ince, metal gövdeyle gelecekti.

Okuyucu Yorumları