Masaüstünüzü tam anlamıyla kişiselleştirin

Bu 4 araçla Windows'unuzu keyfinize göre "değiştirin"; PC'niz gerçek anlamda "size özel" olsun!

Size özel bir Windows!

Bilgisayarınızı kişiselleştirmek, sadece onun dış görünümünü renklendirmek anlamına gelmiyor. PC'nizi kişiselleştirmek aslında onu kendi ihtiyaçlarınıza göre, daha işlevsel bir hale getirmekten geçiyor. Bu yazımızda kişiselleştirmenin yazılımsal tarafıyla ilgiliyiz. Aşağıdaki araçları kullanarak herkesinkinden farklı, tam size göre bir bilgisayar meydana getirebilirsiniz.

Mac stili için: RocketDock

RocketDock'u daha önce hiç denemediyseniz, onunla Stack Docklet eklentisinin de yardımıyla masaüstünüzü organize etmeyi denemenizi tavsiye ediyoruz. Stack Docklet, Rocket Dock içerisinden klasörleri direkt olarak açmanıza izin veriyor.

Uygulamaları daha şık çalıştırın: Launchy

Launchy sayesinde bir uygulamanın ismini yazarak onu çalıştırabilirsiniz. Oldukça basit bir araç olan Launchy, birkaç kişiselleştirme seçeneği de sunuyor.

Ek masaüstü araçları

Ek masaüstü araçları

Ek masaüstü araçları

Rainlendar: Bir takvim, yapılacaklar listesi, saat ve hava durumu aracı içeren Rainlendar, masaüstünüzü daha şık bir hale getirebilir.

Rainmeter: Rainmeter'ı sunduğu birçok işlev sayesinde büyük oranda kişiselleştirmeniz mümkün. Belki de en çok kişiselleştirmeyi Rainmeter ile elde edeceksiniz.

Okuyucu Yorumları