Microsoft-Türk Telekom el ele!

MSN AkTTif: Microsoft ve Türk Telekom, Türkiye'nin en dinamik ve canlı kanalı için bir araya geldi.

MS-Türk Telekom el ele!

MSN, Türk Telekom ile ülkemizin en kapsamlı gençlik portallarından birini oluşturdu. Türkiye'deki İnternet kullanıcılarının yüzde 55'inden fazlasını oluşturan 24 yaş ve altındaki genç nüfusunun hedefleyen MSN AkTTif, zengin içeriği ve kesintisiz eğlence anlayışı ile gönlü her zaman genç kalanların da vazgeçilmez bir uğrak noktası haline gelecek.

MSN AkTTif'te eğlencede sınır yok. MSN AkTTif, eğlence kadar, güncel bilgi edinme, video izleme ve daha fazlasını arayan ve kendisini genç hisseden tüm MSN ziyaretçilerini bu kanala çekecek.

Gençlerin ve genç kalanların kendi tarzlarını ortaya koyacağı yeni kanalda genç stil, müzik, sinema, etkinlikler, TV programları hakkında güncel bilgilerin yanı sıra ziyaretçileri çeşitli yarışmalar ve eğlence fırsatları bekliyor. Bir süre önce de MSN Kadın kanalını hayata geçiren MSN giderek daha geniş bir ziyaretçi kitlesini çekmeye devam ediyor. Aylık 400 milyondan fazla görüntülenme sayısına ulaşan MSN portalında hizmete giren MSN AkTTif'in de kısa sürede güçlü bir çekim merkezi olması bekleniyor.

Bu arada gençlere ve genç kalanlara yönelik MSN AkTTif kanalından önümüzdeki günlerde hemen herkes haberdar olacak. Özellikle 24 yaş altındaki gençleri Messenger Today sayfasında Gençlik Kanalı içerikleri karşılayacak. Windows Live Messenger kullanıcıları ise hemen her gün kullandıkları bu programı açar açmaz Messenger Today'daki yeni duyuruları anında görebiliyor olacak.

MSN AkTTif'e nasıl ulaşacaksınız?

MSN AkTTif'e nasıl ulaşacaksınız?

Microsoft Tüketici ve İnternet Hizmetleri Türkiye Genel Müdürü Ebru Çapa önümüzdeki günlerde yepyeni sürprizlere hazırlandıklarını bildirirerek şunları söyledi: "Türk Telekom ile birlikte gerçekleştirdiğimiz MSN AkTTif Türkiye'nin bugüne kadar gördüğü en büyük ve dinamik gençlik portalı olacak. Ayda 19 milyon tekil ziyaretçisi olan MSN'in genç ziyaretçilerinin bu kanalın müdavimi olmasını bekliyoruz. MSN'in dünyada gençlere yönelik benzer kanalları olsa da tüm içeriği tek bir kanalda toplayan ilk uygulama olacağını da söyleyelim. Microsoft'un Yazılım artı Hizmetler vizyonunun bir parçası olan Windows Live ürün ve hizmetleri ile bugün PC kullanıcıları, mobil ve Internet platformlarında kesintisiz bir şekilde paylaşım yapabiliyor, bir ortamda başlattıkları bir işi bir başka ortamda tamamlayabiliyor. PC ve mobil cihazların web bağlantısını sağlayan Internet Explorer 8 ve yeni arama motorumuz Bing ile MSN kullanıcıları İnternette büyük bir konfora ve güvenliğe kavuştukları gibi günlük alış veriş tercihlerinde ve planlamalarında bu araçların rehberliğinden daha çok faydalanacaklar. Bu nedenle MSN Kadın gibi MSN AkTTif de seçkin bir tüketici kesimine ürün ve hizmet sunmayı düşünen üçüncü partilerin tanıtım ihtiyaçlarında onlara yol gösteren etkili ve güçlü bir mecra olacaktır. Türk Telekom ile MSN AkTTif'i birlikte hayata geçirdiğimiz için çok heyecanlıyız."

Microsoft Türkiye ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan sözlerine şöyle devam etti: "Türk Telekom olarak, teknolojiyi her alana dâhil ederek müşterilerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Bugüne kadar gençlere sunduğumuz teknolojileri zengin içeriklerle desteklediğimiz birçok projeyi hayata geçirdik. Çocuk portalımız TTÇocuk kapsamında hazırladığımız eğitici ve eğlendirici içerik ile de çocuklarımızın hayatlarına değer katmaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda, Microsoft ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sayesinde MSN AkTTif portalından gençlere ulaşacak olmaktan mutluluk duyuyoruz."

MSN AkTTif'e ulaşmak için tıklayın...

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları