Mobee'den yeni yıla özel kırmızı seri!

Mobee'nin uygun fiyatıyla dikkat çeken tableti, yılbaşına özel rengiyle piyasada! İşte özellikleri

Yeni yıla özel kırmızı seri!

Yılbaşına özel üretilen Mobee Nett 7" S800 kırmızı seri özellikleriyle kullanıcılara iyi bir internet deneyimi yaşatıyor. Parlak kırmızı rengiyle de cezbeden Mobee Nett 7" S800 hediye ederek yeni yılda sevdiklerinize internette tam özgürlüğün kapılarını açabilirsiniz... Üstelik, 249 TL'lik indirimli fiyat avantajından yararlanma şansına da sahip olabilirsiniz...

Mobee tarafından geliştirilen ve Android 2.2 sürümünü kullanan Mobee Nett 7" S800 Tablet, 800x480 çözünürlükteki yüksek hassasiyetli 7" dokunmatik ekranı ile konforlu mobil iletişim sunuyor.

Mobee Nett 7" S800'e hayatınıza renk katacak birçok uygulama indirebilirsiniz. Birçok uygulamanın üretimde yüklendiği (Hesap makinesi, ofis programlarını kolayca ve hızla açmayı, oluşturmayı ve düzenlemeyi sağlayan Documents to Go, e-posta, Galeri, G-mail, saat, hava durumu, web tarayıcı, MSN, müzik, dokunmatik ayarlar, Youtube, uygulama market, video, takvim, Skype.) tablette, uygulama Market'ten birbirinden eğlenceli uygulamalardan indirmek de mümkün.

800 MHz Via 8650 işlemci kullanan Cihaz, 256 MB bellek, 2 GB dahili depolama alanının yanında 32 GB'a kadar mikro SD kart desteği ile kullanıcıya ulaşıyor. Güçlü kablosuz ağ kartı ile mükemmel internet kullanımına imkan veren Nett, ethernet kablosu ile de bağlantı sağlayabiliyor. 0.3 mp web kamerasıyla da fotoğraf ve video çekebilirsiniz.. Yeni yıl kutlamalarını da fotoğraflayıp anında sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

1 hoparlör, 1 kulaklık girişi, 2 USB girişi, 1 ethernet girişi, 1 mikro SD kart girişi ve dahili mikrofon bulunan cihaza USB çıkışı ile USB flash bellek, mouse ve klavye bağlayabilirsiniz. 5 saatlik kullanım süresi ise mobil bilgisayar kullanımını daha da konforlu hale getiriyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları