Nisan'da da Tam Sürüm Oyun Geleneğine Devam

2002 yılının en iyi RPG oyunlarından olan Arx Fatalis'in tam sürümü ve 154 sayfa içerik LEVEL'da

Tam Sürüm Oyun

Türkiye'nin en çok satan oyun dergisi olan LEVEL, bu ay tam sürüm oyun verme geleneğini bozmuyor ve okurlarına 2002 yılının en iyi RPG oyunlarından olan Arx Fatalis'i hediye ediyor. Bu ay sayfa sayısını 154'e çıkaran LEVEL, Nisan sayısında çift kapakla, StarCraft II ve Fallout 3 kapaklarıyla piyasaya çıkıyor.

Fallout 3'ün YENİ ekran görüntüleri ve YENİ bilgileri ilk defa ve sadece LEVEL'da, Nisan sayısında yayımlanıyor. Diğer yandan, StarCraft II'yi de oynayan LEVEL, bu oyuna geniş yer ayırıyor.

Hediye ettiği tam sürüm oyunu, çift kapağı ve özel bölümleriyle LEVEL Nisan sayısı, şimdiye kadar piyasaya çıkmış olan en özel LEVEL sayılarından biri.

Tam 154 Sayfa Dopdolu LEVEL İçeriği

Tam 154 Sayfa Dopdolu LEVEL İçeriği

FALLOUT 3

Hayır, yapamadık! Derginin artık son aşamasına geldiğimiz şu günlerde, Türkiye'de sadece bizim elimize ulaşan çok özel Fallout 3 bilgilerini ve ekran görüntülerini, sizlere sunmak için hummalı bir çalışmaya giriştik. Sözü Elif'e bırakıyoruz; bize oyunla ilgili anlatacağı ve göstereceği çok şey var.

STARCRAFT II

Gözlerimizi dört açmış; piyasaya çıkış tarihi belirlenmiş olan oyunları bekliyoruz, henüz çıkış tarihi belirlenmemiş olan oyunları bekliyoruz; yıllardır sürekli bir şeyleri bekliyoruz. Ama Starcraft II'yi beklerken hiç serzenişte bulunmuyoruz zira oyunu deneme şansına eriştik ve artık, gerçekten boşa beklemediğimizi biliyoruz.

C&C: RED ALERT 3

Dile kolay; tam yedi yıl... Command & Conquer Red Alert 2: Yuri's Revenge'ten sonra tam yedi yıllık bir uykuya dalmış olan Red Alert serisi, bu nihayet derin uykusundan uyanıyor ve pek çok alanda, büyük yeniliklerle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bu yenilikler neler mi? Buyurun 46. sayfaya; Faruk sizi bekliyor.

RAINBOW SIX: VEGAS 2

Geçtiğimiz Şubat ayında hayatını hiçe sayarak teröristlerin bastığı bir kumarhaneye muhabir kılığında sızan ve bu azılı teröristleri etkisiz hale getirmek için olay mahalline gelen Team Raibow komutanı ile söyleşi yapma fırsatı bulan Tuna Şentuna, Vegas'tan bildiriyor. Beklediğimiz an geldi! Evet, Tuna; söz yine sende!

ARCADE SALONU TAKINTILARI

O salonların tozunu yutmak için nelerden vazgeçmedik ki? Bir el daha oynayabilmek için cebimizdeki son harçlığımızı jeton almak için harcamadık; ertesi günkü sınavımıza çalışmayı boş verip annemizden, babamızdan azar işitmek pahasına da olsa koşa koşa o salonların yolunu tuttuk. Hepsini yaptık ve biliyoruz ki şimdi, aynı şeyleri, yine yaparız.

VİDEO OYUNLARININ ALTERNATİF TARİHİ

Bugün, oyun dünyası ile ilgili bildiğiniz her şeyin aslında hiçbir zaman gerçekleşmediğini; ancak hayal ettiğiniz her şeyin aslında gerçek olduğunu düşünün. Ya da düşünmeyin ve dosya konumuzu okuyun.

DİĞER

Altıgen > Donanım > Editörün Gizli Hayatı > Ekstra > Hayalet > Hile > İşgal > Kafa Ayarı > Kara Kutu > Kısa Kısa > Konsol Ustası > Kültür & Sanat > LEVEL Ligi > Müebbet Muhabbet > Ofiste Bu Ay > Posta > Rehber > Tam Ekran > Teknik Servis > Yapım Hikayesi

Okuyucu Yorumları