OKI Printing Solutions, yeni baskı çözümleri sunuy

OKI Printing Solutions pazara sunduğu yeni ürün grupları ile kurumlara en yeni baskı teknolojilerini en uygun fiyatlarla sunuyor.

OKI Printing Solutions, yeni baskı çözümleri sunuy

OKI Printing Solutions, iş hayatında baskı almayı hızlandıran ve kolaylaştıran yeni A4 renkli yazıcı ve siyah-beyaz çok fonksiyonlu baskı sistemlerini, Tarabya Klasik Otomobil Müzesi’nde düzenlenen toplantıyla kullanıcıların beğenisine sundu. OKI Printing Solutions tarafından pazara sunulan yeni ürünler, şirketin Avrupa’da yazıcı pazarınındaki lider markalardan biri olma yönündeki stratejisini destekliyor.

Geçmişten günümüze insan hayatında ve iş dünyasında yaşanan dönüşümlerin vurgulandığı lansman toplantısında, şirketin bugünün ve geleceğin iş dünyasının ihtiyaçlarını karşılayan yüksek performanslı ürünleri kamuoyuna tanıtıldı. OKI Printing Solutions’ın geçmişten günümüze gerçekleştirdiği çalışmalar, ünlü programcı Geveze ve OKI Türkiye Genel Müdürü Lusi Adut’un da yer aldığı keyifli interaktif bir söyleşi ile ziyaretçilerle paylaşıldı.

OKI Printing Solutions Genel Müdürü Lusi Adut, OKI Printing Solutions’ın yenilik ve evrim kavramlarını temel alarak geliştiğini belirtti. Adut, ilk yazıcımızı ürettiğimiz günden bu yana, çok-geçişli lazer teknolojisinin hakim olduğu bir pazarda tek-geçişli dijital LED teknolojisine öncülük ederek, kurumlara uygun fiyatlı ve yüksek performanslı renkli baskı olanakları sunduklarını vurguladı. Adut: “OKI Printing Solutions sunduğu ürün ve çözümlerle, ölçeği ne olursa olsun, farklı sektörlerde hizmet veren kurumlara, iş yapış biçimlerini iş dünyasının yoğun rekabet ortamına ayak uyduracak şekilde değiştirme olanağı veriyor. Bugün tanıttığımız yeni ürünler, OKI Printing Solutions’ın yaratıcı ve yenilikçi yönünü bir kez daha ortaya koyuyor” şeklinde konuştu.

OKI Printing Solutions sektördeki güçlü atılımını sürdürüyor

OKI Printing Solutions, 2004 mali yılından 2005 mali yılına kadar geçen süre zarfında Avrupa toplam renkli yazıcı pazarında yüzde 40 büyüme gerçekleştirdi. Bu başarısı ile OKI Printing Solutions, Avrupa toplam renkli yazıcı pazarında ikinci sıraya yerleşti. Şirket aynı zamanda IDC’nin verdiği rakamlara göre dakikada 10 sayfanın üzerinde baskı yapabilen profesyonel renkli yazıcı segmentinde de ikinciliğini koruyor.

OKI Printing Solutions tarafından pazara sunulan yeni ürünler:

C3000 Serisi: C3000 serisi yazıcılar, şık ve ergonomik tasarımları ile OKI Printing Solutions’ın ürün tasarım felsefesinde yaşanan değişimi müjdeliyor.

C5000 Serisi: C5800 ve C5900, kendi kategorilerinde renkli baskı hızı alanında yeni bir dönem başlatıyor. C5600 ve C5700 model yazıcılar ise, sayfa başına maliyet açısından sadece siyah-beyaz baskı yapabilen yazıcılarla karşılaştırılabilecek en uygun fiyat-performans dengesini sunuyor. Bu seride yer alan C5900, Almanya’nın ünlü dergisi FACTS tarafından ürün denemelerinde en yüksek derece ile ödüllendirildi.

Okuyucu Yorumları