Olympus P-10 ID Pasaport Foto Yazıcı

Olympus CAMEDIA P-10 ID pasaport foto yazıcı ile evinizde fotoğraf stüdyosu kalitesinde profesyonel baskılar yapmanız hatta vesikalık fotoğraf basmanız mümkün. Kompakt ve hoş tasarımı ile evinizin her odasına rahatlıkla koyabileceğiniz Camedia P-10 ID, A6 boyutundaki fotoğraf baskısını 44 sn.’de al

Olympus P-10 ID Pasaport Foto Yazıcı

Olympus Camedia P-10 ID,profesyonel kullanıcılara özellikle vesikalık ve pasaport vesikalık baskı seçeneklerini sunmaktadır.4, 8, 9 ve 16 seçimleriyle 10 x 15 cm fotoğraf kağıdına çeşitli boyutlarda vesikalık baskı alınabiliyor. Bütün Olympus kameralardaki PRINT menüsünden vesikalık sayısını belirlemek mümkündür.

310 DPI çözünürlüğe sahip olan Camedia P-10 ID özel ‘dye-sublimation’ boya aktarma teknolojisi sayesinde, kendisinden DPI çözünürlüğü daha yüksek olan Ink-Jet foto yazıcılardan çok daha net ve renk geçişleri düzgün olarak çıktı verebilmektedir. Ayrıca P-10 ID ile çıktı alınan fotoğraflar baskı esnasında kaplanan özel koruma tabakası ile yıllara meydan okur.

Olympus’un geliştirdiği PictBridge teknolojisi ile fotoğraf baskısı için artık PC’ye olan gereksinim ortadan kalkmıştır. Tek yapmanız gereken Olympus kameranızı (veya PictBridge standardını destekleyen başka bir dijital kamerayı) verilen PictBridge kablosu ile P-10 ID foto yazıcınıza bağlamak ve birkaç tuşa basarak çıktıyı almak. PictBridge desteğini tercih etmek istemeyen kullanıcılar ise gönül rahatlığı Olympus Camedia P-10 ID’yi ürünle birlikte gelen yazılım sayesinde Windows işletim sistemli bir PC’ye bağlayıp çıktı alabilirler.

Baskı üzerinde daha çok kontrol isteyen profesyoneller için Windows işletim sisteminde çalışan Olympus PassPort Software 1.0 yazılımı da ürünle birlikte kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Ayrıca P-C10 dahili xD kart yuvasına ve 1.8 inç LCD ekranına sahip ve TV-Out çıkışlı kontrol ünitesi de Camedia P-10 ID Pasaport Foto yazıcısı ile kullanılabilmektedir.

Camedia P-10 baskı için yine Olympus’un ürettiği P-P40 Print Pack kullanılıyor. Bu baskı paketinde bulunan 40 fotoğraf kağıdı ve uyumlu şerit kartuşu ile 40 adet baskıyı rahatlıkla yapmak mümkün.

18 x 18 x 16 cm’lik boyutları ve tasarımı ile P-10 ID pasaport foto yazıcı kendini klasik yazıcılardan ayıran dekoratif bir görüntüye sahip.

Okuyucu Yorumları