PC devinden Apple itirafı!

Dünyanın önde gelen PC devlerinden birinden, Apple hakkında çok konuşulacak itiraf...

PC devinden Apple itirafı!

Hüseyin Cem Köylü

HP, geçtiğimizgünlerde yazıcı ve PC bölümlerini birleştirmeyi planladığını duyurdu. Fakat şirket hakkındaki daha ilginç açıklamalar, Çarşamba günü CEO Meg Whitman'dan geldi.

Electronista.com'un haberine göre, cesur bir muhabir, Whitman'a "Steve Jobs gibi bir vizyonu olup olmadığını" sormuş. Whitman, HP'nin "evrimsel" olmaktan ziyade "karıştırıcı" olmaya odaklandığını söylüyor ve şirketin "pek çok şeye az özen göstermek yerine birkaç şeyi çok iyi yapması gerektiğinin" altını çiziyor.

Whitman ayrıca şirkette "büyük değişiklikler" olacağının da sinyallerini veriyor. Fakat, Whitman'ın diğer sözleri, geniş ürün yelpazesine yeni takviyeler yapılacağı yönünde.

Son olarak, Whitman "Steve Jobs bu işte, bizim jenerasyonumuzun lideri" diyor ve ekliyor: "Herkesin Apple'ı başarısından dolayı alkışlaması gerekli. Aslında hepimizin biraz Apple'a benzememiz lazım".

HP zaten çoğu sektörde birinci ya da ikinci sırada yer alıyor... Bize göre, müşterilerini memnun etmesi için yaptığı işi biraz daha iyi yapması yeterli...

Okuyucu Yorumları