Pioneer'den Kablosuz Ev Sinema Sistemi

Kablosuz, arka hoparlörlü, şık ön uydu hoparlörlere ve incecik bir subwoofer’a sahip olan Pioneer DCS-525 DVD ev sinema sistemi, kullanıcıya hoparlörleri, odasının planına uydurması için eskisinden çok daha özgür montaj seçenekleri sunuyor.

Pioneer'den Kablosuz Ev Sinema Sistemi

Yeni dijital kablosuz arka hoparlörlere sahip olan bu ünite, Direk Difuse teknolojisini (Direk Ses Yayma Teknolojisi) kullanmakta, ses dalgalarını duvardan ve tavandan yansıtarak, mükemmel bir surround ses ortamı sağlamaktadır. 9 cm incelikteki subwoofer’ı, yatay veya dikey olarak yerleştirilebilmektedir. Yalnızca bir adet esnek monte edilebilen dijital kablosuz arka hoparlörlü bir ünite olan DCS-525 sistemi, çok yönlü ve mekandan kazandıran bir çözüm sunmaktadır.

DCS-525, DVD-Video filmlerini oynatabilirken, yanı zamanda da evde kaydedilmiş DVD-R, DVD-RW ve DVD Video formatında kaydedilmiş dvd-rw disklerini de kolayca kullanıcılarına sunabilmektedir. Sistem, ayrıca MP3 ve WMA sesli dosyaları oynatabilmekte olup, VideoCD ve SVCD ile uyumluluğuna ek olarak, CD’den JPEG görüntülerini gösterme yeteneğine de sahiptir.

Yeni DCS-525 sizleri kabloların kötü görünümünden kurtaran şık tasarımı, çarpıcı ses kalitesi, modern dizaynı, kolay kurulum rahatlığı ve derli toplu görünümü ile tüm dünyayla aynı anda Türkiye’de...

Okuyucu Yorumları