Programları hızlıca açmak çok kolay

300 farklı programı en fazla üç tuşa basarak hızlı bir şekilde çalıştırmak için sıra dışı bir yöntem

Uygulamaları hızlı açın!

Eğer gün içinde farklı programlarla çalışmak, belli klasör ve dokümanları açmak sık tekrarladığınız bir işlemse, her seferinde Windows Gezgini'ne başvurmak veya kolay ulaşabilmek adına masaüstünüzü doldurmak tek seçeneğiniz değil. Bu amaç için geliştirilmiş çok sayıda farklı yardımcı araç var. Şimdi tanıtacağımız araç ise daha önce bahsettiğimiz alternatiflerine göre oldukça yenilikçi bir yönteme sahip ve belki de bu yüzden sizin de vazgeçilmezlerinizden biri haline gelebilir...

MadAppLauncher temel olarak 300 program, klasör veya dokümanı en fazla 3 hamlede açmanızı sağlıyor. Bunun için 10 sekme ve her sekmede 30 farklı kutucuğa sahip. Her kutucuğa hızlı açmak istediğiniz bir uygulama, klasör veya dokümanı sürükle bırak yöntemi ile yerleştirdikten sonra açmak için tek yapmanız gereken MadAppLauncher karşınızdayken o kutucuğun üzerindeki harfe basmak.

Bir programı yanlışlıkla açmaktan çekiniyorsanız Options'tan uygulamanın tuşa iki kere basılınca açılmasını da işaretleyebilirsiniz. Sekmelerin her birine ayrı isimler vererek bu sayede programları ayrı bir sekmede, oyunları başka bir sekmede ve dokümanları bir başkasında saklayabilirsiniz.

Biz kullanmaya başladıktan 5 dakika sonra sunduğu kolaylıklar bağımlılık yarattı bile. Pek çok kullanıcımızın da gündelik yaşamı kolaylaştıracağını tahmin ettiğimiz araç ilgili detaylı bilgiyi şu adresten alabilir, programı şuradan indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları