Saldıralar dört farklı platforma gelecek

Keyfili, eğlenceli ve bir o kadar da zorlayıcı: Efsane oyun, ikinci sürümüyle geri dönüyor!

Zombiler geri dönüyor!

Her platformun kendisine özel bazı oyunları vardır. Buna verilecek en iyi örnekler şüphesiz PS3 için özel olarak üretilen God of War ve Xbox 360 için üretilen Gears of War serileri olacaktır. PC ise başlı başına birçok strateji oyununu kendisine saklamaktadır.

Geçen zaman içerisinde giderek patlama yaşayan akıllı telefon ve tablet sektörüneyse, konu oyun olduğu zaman adını altın harflerle yazdıran çok özel bir yapım söz konusu: Plants vs. Zombies. Tıpkı Angry Birds gibi, çıktığı günden itibaren milyonların sevgisini kazanan yapım, PC platformunda büyük ilgi gören "Tower-defens" mantığını kullanıyor. Birbirinden farklı bitki ile dalga dalga gelen Zombi saldırılarını durdurmaya çalıştığımız efsane oyun, yapımcı firma PopCap'den gelen bir açıklama ile Haziran ayında yeniden bizlerle olacak.

Plants vs. Zombies 2: It's About Time olarak lanse edilen yapım hakkındaki bilgilerse, çıkış tarihi ve tam ismi ile sınırlı. Detaylar hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, oyunun PC, Mac, iOS ve Android işletim sistemleri için üretileceği şimdiden kesinlik kazandı.

Okuyucu Yorumları