Samsung monitörde zirveyi zorluyor

Elektronik ve dijital medya endüstrisinin dünya devlerinden Samsung, Türkiye bilişim pazarında elde ettiği başarıları monitörde de sürdürüyor. 2003 yılına girerken 130 bin monitör satışı gerçekleştirmeyi hedefleyen Samsung, 145 bin monitör ile en yakın rakibinin ardından ikinci sıraya yerleşti.

Samsung monitörde zirveyi zorluyor

Televizyon kalitesinde görüntüye ulaşan ilk monitör MagicBright gibi en yeni modellerini Türkiye’deki PC kullanıcılarıyla buluşturan Samsung, son yılarda elde ettiği başarılarla 2005 yılında monitör pazarının lideri olacağını gösteriyor. 2004’e yeni stratejiler ve ürünlerle giren Samsung, son üç yılda özellikle monitor, optik disk ve hard disk satışlarında çok yüksek satış adetlerine ulaştı.

Türkiye bilişim sektöründe 2004 yılına ilişkin stratejilerini açıklayan Samsung Electronics Satış Müdürü Barış Kestep, yeni ürünlerle birlikte bu pazardaki hedeflerini büyüttüklerine dikkat çekti: “Samsung, Türkiye bilişim sektöründe dikkat çekici başarılara imza atıyor. Samsung Türkiye organizasyonu son yıllardaki monitör pazarındaki başarılarıyla Orta Doğu ve Afrika Bölgesi’nde ''best practise'' (en iyi uygulama) seçildi. 2004 yılında da yeni ürünlerimizi piyasaya sunacak ve PC kullanıcılarının taleplerine yanıt vermeye devam edeceğiz. 2005 yılındaki hedefimiz ise zirveye yerleşmek olacak.”

Okuyucu Yorumları