Samsung, uygulama mağazasını yeniledi!

Samsung, uygulama mağazasının ismini değiştirerek onu bu yeniliklerle güncelledi!

Samsung'dan güncelleme var!

Samsung Apps mağazası, artık yeni bir kullanıcı arayüzüne ve yeni bir isme sahip. Yeni ismi Samsung Galaxy Apps olan uygulama mağazası, özel içerikler, indirimler ve promosyonlar bakımından zengin olacak.

Koreli firmanın uygulama mağazasına tüm Galaxy tablet ve akıllı ceplerden erişilebiliyor. Buna göre, 130 milyonun üzerinde kullanıcının ona erişimi var. Ama Google Play'in daha geniş uygulama seçenekleriyle Android cihazlardaki liderliği, Samsung'un mağazasına ilgi gösterilmemesine sebep oluyor.

Bu durumun farkında olan Samsung, "Samsung Galaxy Apps" mağazasında yüzlerce özel uygulama bulunduğunu, ve bunların Galaxy cihazlar için özel olarak tasarlandığını söylüyor. Bu Galaxy'ye özel uygulamalar, çoklu pencere, S Pen ve Samsung'un "home appliance" ağı gibi özelliklerle çalışabilmek için, Samsung SDK'sının avantajlarını kullanıyorlar.

Bunların yanında, yenilenmiş uygulama mağazası artık daha temiz ve düzenli görünüyor. Uygulamaları popülerlik ve tarihe göre sıralayabiliyor, Galaxy Specials kısmından ise Galaxy özel uygulamalara bakabiliyoruz.

Okuyucu Yorumları