Ses ve video canavarı!

Yüksek kalitede ses ve video – yeni 16'' Satellite A660 ile gelişmiş multimedya özellikleri...

Ses ve video canavarı!

Toshiba Bilgisayar Sistemleri, notebook portföyünün en yeni üyesi olan ve kullanıcıların multimedia ihtiyaçları için özel olarak tasarlanan Satellite A660 modelini duyurdu.

16'' (40.6cm) ekrana sahip Satellite A660, ince ve şık bir dış görünümle birlikte ileri multimedia ve eğlence özelliklerine sahip güçlü bir notebook arayan kullanıcıları hedefliyor. Satellite A660 Türkiye'de Haziran 2010 itibariyle satışa sunulacak.

Pek çok kişi için, multimedia uygulamalarını sorunsuzca çalıştırabilmek günlük yaşamlarında bilgisayarlarından beklediklerinin başında geliyor. Satellite A660 sahip olduğu üstün multimedia özellikleri ve Dolby® İleri Ses Sistemi teknolojisi ile kullanıcılarına birinci sınıf bir video izleme deneyimi yaşatmayı amaçlıyor.

Harman Kardon stereo hoparlörler canlı ve gerçek sesler sunuyor. Yeni Sleep-And-Music özelliği ise notebook uyku veya power off modunda olsa bile, eğer bir MP3 player bağlıysa müzik çalmaya devam edebiliyor.

Kaynak ne olursa olsun HD kalitesi

Kaynak ne olursa olsun HD kalitesi

Satellite A660'ün konfigürasyonuna bağlı olarak cihazda bulunan Blu-ray Disk sürücüsü sayesinde HD içerikler sadece görüntülenmekle kalmayıp çift katmanlı disk üzerinde 50 GB'a kadar veri kaydetme imkanı da sunuluyor.

Cihaz ayrıca standart tanımlı görüntüleri gerçek zamanlı olarak yüksek çözünürlük kalitesine yükselterek video izleyebilmeyi uygun fiyata yüksek kaliteye taşıyabilmenin keyfini sunan Resolution+ özelliğine sahip.

İçerik paylaşımı-streaming özelliği – hem kolay hem de kablosuz
Toshiba Media Controller kullanıcıların birbirine bağlı DLNAâ özellikli cihazlar arasında çok kolay ve hızlı şekilde fotoğraf, video ya da müzik paylaşabilmelerine imkan veriyor. Ayrıca Toshiba Media Controller – Internet Explorer eklentisi yazılımı da Satellite A660 üzerinde hazır yüklü bulunuyor. Bu eklenti sayesinde youtube platformu üzerine yüklenen Flash videolar herhangi bir DLNA® özellikli televizyonun geniş ekranından anında görüntülenebiliyor.

Intel® Wireless Display teknolojisi

Intel® Wireless Display teknolojisi

Satellite A660 Toshiba'nın EMEA bölgesindeki Intel® Wireless Display teknolojisi donanımı bulunan ilk notebook serisi olarak karşımıza çıkıyor. Kullanıcılar bu yeni teknoloji sayesinde, videoları ve müzik kliplerini kablosuz görüntüleme özellikli televizyonlarında anında görüntüleyebiliyorlar. Kablosuz görüntüleme özelliği herhangi bir Wifi bağlantısı ile kesintisiz olarak kullanılabiliyor.

Yeni dayanıklı ve dokulu kasa
Satellite A660'ın ileri multimedia ve işlem özellikleri ile birlikte son derece sağlam siyah kasası, dokulu yüzeyi ve yeni seramik klavye tasarımı ile şıklığı da dikkat çekiyor.

Çevreye duyarlı ve sürdürülebilir teknoloji
Çevreye duyarlı, sorumluluklarının bilincinde bir kurumsal vatandaş olan Toshiba'nın ürettiği notebooklar Avrupa WEEE ve RoHS yönergeleriyle tam uyumludur. Kurşun ve cıva gibi çevreye zararlı maddelerin kullanımını sınırlandırarak çevresel zararın en aza indirilmesini desteklemektedir. Ek olarak, Toshiba Eco hizmet programı güç tüketimini azaltmaya yardımcı olmaktadır. Satellite L-serisi cihazlar ENERGY STAR® 5.0 sertifikasına sahiptir.

İşte Toshiba Satellite A660'ın teknik özellikleri

İşte Toshiba Satellite A660'ın teknik özellikleri

Özellikler
· CPU: Intel® Core™ i7 (Quad Core), Intel® Core™ i5, Intel® Core™ i3
· Microsoft® Windows 7 Home Premium
· RAM: 8 GB'a kadar DDR3 (1033 MHz)
· 2.5" HDD 640 GB'a kadar
· 40.6cm (16") TruBrite® LED arka ışıklandırmalı HD ekran (16:9), 1366 x 768 pixel
· GPU: NVIDIA® GeForce® a kadar GT 330M 1GB VRAM ile
· 3 x USB 2.0, eSATA/USB combo USB girişi, Uyurken şarj Et ve Uyurken Müzik Dinle Özellikleri, Multi-Kart Okuyucu, HDMI
· Bluetooth 2.1 + EDR, WLAN (802.11 b/g/n), Intel® Wireless Display , Fast veya Gigabit Ethernet*
· 10-haneli numerik klavye, Hareket Kontrol özellikli Touch Pad
· Ölçüler: 379 mm x 254 mm x 28 mm (f) /35 mm (b)
· Blu-ray™ tekrar yazılabilir disk sürücü (oynayma, kayıt ve tekrar yazma özellikli) / DVD Super Multi Drive
· Toshiba Media Controller, Internet Explorer için Toshiba Media Controller eklentisi yazılımı
· Resolution+
· Toshiba LifeSpace
· Hybrid TV Tuner* (analog / DVB-T) uzaktan kumandalı
· Toshiba Yüz Tanıma özellikli 1.3 Mp web kamera

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları