Sony ile karting çılgınlığı başlıyor!

Oyuncuları, karakterini, yarış aracını ve hatta parkuru kendiniz oluşturun! İşte yeni yarış...

Karting çılgınlığı başlıyor!

2010 yılı ile birlikte farklı beğeni ve beklentilere özel çıkardığı birbirinden popüler oyunlarla, oyun dünyasına büyük bir canlılık getiren Sony, şimdi de merakla beklenen yepyeni karting oyunu ModNation™ Racers'ı piyasaya sunuyor. Oyunculara kendi yarışçı karakterlerini ve yarış araçlarını yaratma imkanı tanıyan ModNation™ Racers'ın başka yetenekleri de mevcut. 20 Mayıs'ta piyasada olacak olan oyun, yarış pistini, pistin çevresindeki atmosfer ve objeleri, oyuncunun tasarlamasına ve diğer oyuncularla PSN (PlayStation Network) üzerinden online arenada paylaşarak, yarışmasına da izin veriyor. Üstelik bu tasarım aşaması oldukça geniş bir seçenek yelpazesi ile karşımıza çıkıyor. Tamamen yaratıcılığa ve hayal gücüne kalmış bu oyun, gerek bireysel, gerek arkadaşlarla gerek ise ailecek de kolay oynanabilen eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.

Sony PlayStation 2010'da hayalleri gerçekleştirmeye devam edecek
2010'un oyun dünyasında büyük adımlar yılı olduğunu vurgulayarak, oyun ve PlayStation3 cephesindeki en son gelişmeleri de paylaşan Sony Eurasia Kişisel Eğlence Ürün Grup Müdürü Özgür Kirazcı, "FPS alanında en iddialı oyunumuz ve dev online aksiyon platformu olan MAG, sanal evcil hayvan oyunumuz EyePet, gerilim ve macera dolu interaktif oyunumuz Heavy Rain ve son olarak tüm dünyada kırdığı satış rekorları ile bir efsaneye dönüşen God of War 3, 2010 yılında kitlelerle buluşturduğumuz oyunlarımız oldu. Bu anlamda, 2010, oyun dünyasında büyük adımlar yılıdır ve Sony PlayStation olarak, daha pek çok sürpriz ile insanları şaşırtmaya, hayalleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

Direksiyonu hayal gücüne bırak

Direksiyonu hayal gücüne bırak

ModNation Racers'ın ise Sony'nin son dönemde sunduğu en eğlenceli oyunlardan biri olma potansiyeline sahip olduğunu dile getiren Özgür Kirazcı, "Sony'nin 'oyna, geliştir, paylaş' sloganıyla geliştirdiği kullanıcıların kendi dünyalarını diledikleri gibi yaratmalarına ve diğer oyuncularla paylaşmalarına izin veren ilk oyun Little Big Planet idi. Şimdi de bu misyonu üstlenen ikinci oyunumuz ModNation Racers ile tüm karting ve PlayStation severlerin huzurundayız. ModNation Racers, karakterinizi, yarış aracınızı hatta kendi parkurunuzu bile kendiniz yaratarak, online platformda diğer oyuncularla paylaşabileceğiniz çılgın bir yarış deneyimi sunuyor. Biz de herkesi, direksiyonu hayal güçlerine bırakmaya davet ediyoruz" dedi.

Sadece bir yarış oyunu olmaktan öteye giderek, oyuncunun yaratıcılığını konuşturabileceği ve geliştirebileceği eğlenceli bir macera sunan, açık-uçlu sosyal paylaşım oyunu ModNation™ Racers hem PlayStation®3 hem PSP™(PlayStation®Portable) için çıkacak.

Basın bülteninden derlenmiştir

Okuyucu Yorumları