Sony Xperia Z Turkcell'de! İşte fiyatı...

Sony'nin ülkemizde merakla beklenen yeni cebi Xperia Z, Turkcell'de de satışta!

İşte Xperia Z'nin fiyatı!

Turkcell, iletişim ve eğlencede iyi bir deneyim yaşamak isteyen müşterilerini, akıllı telefonda çıtayı bir üst seviyeye taşıyan Sony Xperia Z ile buluşturuyor. Turkcell İletişim Merkezleri (TİM), turkcellmagaza.com ve anlaşmalı zincir mağazalarda satışa sunulan Xperia Z, Sony'nin Sony'nin ekran, müzik, çekim ve oyun konusundaki uzmanlığını bir araya getiriyor.

Turkcell'lilere özel beyaz renk seçeneği

Bireysel müşteriler Sony Xperia Z'ye, 24 ay boyunca Platinum ve Gold Plus tarifelerine ek ayda 67 TL'den başlayan fiyatlarla sahip olabiliyor. Üstelik Sony Xperia Z 3 ay boyunca Turkcell TV Sinema ve Turkcell Süper Müzik paketleri ile birlikte sunuluyor.

Turkcell ile Sony Xperia Z'yi tercih edenlerin , siyah ve mor seçeneklerine ek olarak beyaz cihaz şıklığına da sahip olma imkanı da bulunuyor. Üstelik Çift Taşıyıcı (Dual Carrier) destekli Sony Xperia Z ile Turkcell'liler mobil internetin keyfini iki kat hızlı yaşama olanağına sahip.

Turkcell TV ile Full HD ekran keyfi

Turkcell TV ile Full HD ekran keyfi

Turkcell TV ile Full HD ekran keyfi

Sony'nin teknoloji ve tasarım konusundaki uzmanlığını bir araya getirdiği Xperia Z, Qualcomm'un 1.5 GHz hızında çalışan dört çekirdekli Snapdragon S4 Pro işlemcisi, 13 megapiksel yeni nesil kamerası ve 4G LTE özellikleri ile dikkati çekiyor.

Ayrıca Sony Xperia Z'nin Mobile BRAVIA Engine 2 özelliği, yüksek keskinlikte görüntü kalitesi sağlayan Reality Display gücünü yaratıyor. Bu özellik sayesinde Turkcell TV ile Full HD ekran keyfinin tadını çıkarma fırsatı Turkcell'lileri bekliyor.

Sağlamlık ve şıklık bir arada

Sony'nin dijital kameralarında bulunan ve akıllı telefonlar için uyarlanmış HDR video çekim özelliği ve düşük ışık koşullarında iyi fotoğraflar çekilmesini sağlayan kamera sensörü Exmor RS sayesinde Xperia Z kullanıcıları net fotoğraf ve videoları zorlanmadan birçok şartta yakalayabiliyor. Sony Xperia Z, 7,9 mm'lik ince gövdesi ve şık tasarımına ek olarak toza ve suya dayanıklı gövdesi ile de fark yaratıyor.

Ekran kapalıyken pil tüketen uygulamaları otomatik kapatan, ekran açıldığında ise yeniden başlatan Batarya STAMINA Modu ile 4 kat uzun pil bekleme süresi ise gün içinde şarj ihtiyacını azaltmasıyla kullanıcılara rahatlık sağlıyor.

Xperia Z'nin fiyatı da açıklandı!

Xperia Z'nin fiyatı da açıklandı!

Sabırsızlıkla beklenen suya ve toza karşı dayanıklı Sony Xperia Z'nin satış fiyatı 1.849 TL.

Sony'nin teknoloji ve tasarım konusundaki uzmanlığını şık bir tasarımla birleştiren Xperia Z, yeni özellikleriyle akıllı telefon devrini kapatarak "süper telefon" dönemini başlattı. Full HD ekranı ve suya dayanıklı tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Xperia Z, 1.849 TL'lik satış fiyatıyla da akıllı telefon pazarında liderliğe oynamak istiyor.

Xperia Z'nin öne çıkan özellikleri:

- Mobile BRAVIA Engine 2 teknolojisine sahip 5" 1080 x 1920p Full HD Reality Display ekran
- Net fotoğraf ve videoları bütün ışık şartlarında yakalayabilen Exmor RS, HDR video ve Superior Auto özelliklerine sahip 13MP hızlı çekim özellikli kamera
- Dayanıklı temperli cam ekran; toz tutmaz ve suya dayanıklı gövde (IP55 & IP57)
- 2GB RAM'a sahip 1.5 GHz dört-çekirdekli Snapdragon S4 işlemci
- Batarya STAMINA modu ile 4 kat arttırılmış pil ömrü

Okuyucu Yorumları