Squid Game’in yıldız ismi, Star Wars The Acolyte’nin başrolünü kaptı

Squid Game ile dünya çapında üne kavuşan oyuncuyu, şimdi de Star Wars The Acolyte’nin başrolünde göreceğiz.

Squid Game yıldızı, Star Wars başrolünü kaptı

Lee Jung-jae, Netflix'in hit dizisi Squid Game'de Seong Gi-hun rolüyle uluslararası çıkış yakaladı. Doğal olarak da, yeni yapımlar için aranan bir isim haline gelmesine şaşırmamak gerekli. Deadline, Lee'nin Star Wars dizisi The Acolyte'de erkek başrol olacağını açıkladı.

The Acolyte, Leslye Headland tarafından yönetilecek. Headland, Netflix'in Natasha Lyonne'un başrolde oynadığı zaman döngüsü dizisi Russian Doll'un yaratıcısı olarak tanınıyor. Ve şimdi de, Disney+ dizisinin yönetmeni, yazarı ve baş yapımcısı olacak.

The Acolyte kadrosunda ayrıca Amandla Stenberg (Bodies Bodies Bodies) ve Jodie Turner-Smith (After Yang, Queen ve Slim) yer alıyor. The Acolyte'ın Eski Cumhuriyet döneminde geçeceği ve Dark Side Güç kullanıcılarının yükselişine odaklanacağı iddia ediliyor. Resmi Star Wars basın bültenlerinde ise bir "gizem-gerilim" olarak tanımlanıyor. The Acolyte için belirlenmiş bir çıkış tarihi yok.

Bu arada Squid Game de ikinci sezon onayını çoktan almış durumda. Ancak dizinin Netflix'e ne zaman döneceğine dair henüz bir haber yok. Çok az şey biliyoruz ama Gi-hun dönmeye hazır, bu da Lee Jung-jae'nin büyük olasılıkla geri döneceği anlamına geliyor.