Stadyumda Windows şovu!

Ünlü bir stadyumda maç izlemeye gelenler, bu kez maç yerine Windows'un ilginç şovunu izledi...

Stadyumda Windows şovu!

Daha önce haberini yaptığımız Dallas Cowboys stadyumunda aksiliklerin sonu gelmiyor! 48x21 metre ebatlarında olan dünyanın en büyük ekranına sahip stadyumda yaşanan olaylar, herkesin eğlence konusu oldu.

Fotoğrafta stadyumdaki yan ekranları görüyorsunuz. Maçla ilgili yazıların aktığı bu ekranlar bu sefer Windows reklamı yapıyor ama pek de iyi bir reklam sayılmaz.

Windows'un tanıtımda mavi ekran vermesi ve Bill Gates'i rezil etmesi alışıldık bir olaydır. Ama koca bir stadyum dolusu insanın, 48 metrelik bir ekrana bakarken istatistikler yerine "Windows did not shut down succesfuly" yazısıyla karşılaşması bambaşka!

Ama stadyumun ekranlardan çektiği bu kadarla da sınırlı değil. Devamı ikinci sayfada...

Küçükken topla cam kıranlardan ekran kıranlara

Küçükken topla cam kıranlardan ekran kıranlara

Bu olayda ise suçlu sanıldığı gibi Microsoft değil. O ekranı oraya koyarken topun çarpabileceğini düşünmeyenler işin esas sorumlusu. Evet, oyunculardan biri topu daha önce test edilenden çok daha yükseğe yollamayı, ve ekrana vurmayı başarmış!

Şimdi yetkililer kara kara bu yamulan ekranla ne yapacaklarını düşünüyorlar! Sorun ekrandan da büyük, çünkü maçı tekrar gösterme imkanı yok ve bu iş milyonlarca dolara patlayabilir. Nasıl mı? Ekranı topun çarpmayacağı bir yüksekliğe koymak bileen az 2 milyon dolara mal oluyormuş!

Anlaşılan yüksek teknoloji bir stadyum tasarlarken çok daha iyi ölçüp biçmek gerekiyor...

Okuyucu Yorumları