The Division, şimdi de beyaz perdeye geliyor!

Son döneme oyun dünyasına damgasını vuran Tom Clancy's The Division, şimdi de yeni bir damgayı beyaz perdeye vurmaya hazırlanıyor!

Division, şimdi de beyaz perdeye geliyor

Tom Clancy's The Division oyunu, Ubisoft için oldukça büyük bir başarı olarak kabul ediliyor ve bu yıl Mart ayında yayınlanmasından sonra geçen ilk beş günde 330 milyon dolar gelir sağlamıştı. Şimdiyse Ubisoft, bu başarıyı devam ettirmeyi planlamakta ve bu amaçla, yeni oyun markasını temel alan bir filmin peşinde.

Şimdilik film hakkında bilinen tek şey, Jake Gyllenhaal'ın bu projede baş rolü alacak olması. Gyllenhaal'ın video oyunlarının film uyarlamalarına (2010 yılı "Prince of Persia: The Sands of Time") yabancı olduğu söylenemez.

The Division, New York City'nin insan yapımı bir virüs sebebiyle yıkılmasından haftalar sonra başlamakta. Oyuncular, Strategic Homeland Division (Stratejik Ulusal Bölümü) ajanlarını oynuyor ve ölümcül salgının sebebini ararken, düzeni korumakla görevliler.

Ubisoft Motion Pictures tarafından üretilecek olan filmin ne zaman vizyona gireceği ya da kadroda başka kimlerin bulunduğu henüz açıklanmış değil...

Okuyucu Yorumları