Toshiba'dan nefes kesen yeni modeller!

Toshiba, teknolojiye bakış açınızı değiştirecek yeni TV, notebook ve tablet modellerini tanıttı!

Toshiba'dan harika ürünler!

Toshiba bugün düzenlediği "Toshiba Spot On" basın etkinliğinde, kullanıcıların bakış açılarını değiştirecek, en yeni, en iddialı Toshiba Tv, Notebook ve tablet modellerini tanıttı. Etkinlikte konuşan TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter, Toshiba'nın öne çıkan ürünlerini tanıtırken; TNB A.Ş. olarak premium Toshiba marka algısını Türkiye pazarında daha yükseklere taşıyacak yeni çalışmalara değindi.

Yeni tasarımlarını ve yeni ürünlerini anlatırken Aytaç Biter "İster TV, ister notebook veya tablet, tüm Toshiba modelleri artık ortak tasarım öğeleri ile gelecek; etkinliğimizin temelinde de bu vurgu yeralıyor. Spot on ile ön plana çıkardığımız unsurlar, yakın gelecekteki Toshiba ürün ve tasarım anlayışını ifade ediyor.'' dedi.

TNB A.Ş. olarak Premium Toshiba marka algısını daha üst seviyelere taşıyacak çalışmalardan da bahseden Biter;'' Toshiba'yı 25 yıldır gururla temsil ederken, geliştirdiğimiz servis ve hizmetler ile kalite ve güvenirliğimizi bir üst seviyeye taşıyoruz. Hizmet kalitesinde sürekli en iyiyi hedeflemek ile yetinmiyoruz, geliştirdiğimiz TNB Premium hizmet paketleri ile satış sonrası hizmetler konusundaki iddiamızı sürdürüyoruz. Tamamen müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımlarımız ile Toshiba ürünlerini alan tüketiciler sadece alırken değil aynı zamanda kullanırken de kazanıyor, toplam sahip olma maliyeti düşüyor ve uzun süreli müşteri memnuniyeti sağlanıyor." dedi

Tüketiciler ile sürekli iletişime ve büyük önem verdiklerini ifade eden Biter; " Tüketicilerimizin bizimle etkileşim kurabilecekleri dijital kanalları geliştirmek için önemli yatırımlar yaptık. Web ve sosyal medya gibi birçok dijital kanalı sistemlerimizle entegre ederek tüketicilerimizin sunduğumuz tüm hizmetlere kesintisiz ulaşabilmesini sağladık. Bu çalışmalar çok olumlu sonuçlar verdi. Şu an facebook sayfamız üzerinden sağladığımız iletişim olanakları ile Toshiba markasının Avrupa'da temsil edildiği pek çok ülke arasında tüketicileriyle en yüksek etkileşim oranına sahip olan ülkeyiz" dedi.

Yeni ultrabook tablet modeli Portégé Z10t

Yeni ultrabook tablet modeli Portégé Z10t
TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter

"Ayrıca tüketicilerimiz ile iletişimimizde bir diğer ön yüzümüz olan personelimizin etkisi büyük. Bu nedenle Toshiba Akademi isimli eğitim programı çalışmalarımız ile daha nitelikli ve donanımlı elemanlar yetiştiriyoruz. MÜSEM ve Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi ile ortak yaptığımız bu çalışma ile hizmet kalitemizi daha da artırmayı hedefliyoruz.'' dedi.

Etkinlikte tanıtılan Toshiba'nın rakipsiz yeni 2'si bir arada ultrabook tablet modeli Portégé Z10t; hem kurumsal kullanımda hem de sosyal aktivitelerde benzersiz bir esneklik sağlayarak dizüstü bilgisayarın ve tabletin yenilikçi bir kombinasyonu olarak geliyor; kullanım amacınıza göre ister tablet isterseniz klavyeli olarak ultrabook formunda kullanılabiliyor.

Yeni P notebook serisi ise, sahip olduğu Ultra HD desteği ile, UHD içerikleri PC'den dönüştürerek yeni Toshiba L9 serisi gibi UHD özellikli televizyonlara aktarabiliyor; böylece kullanıcılar, orijinal olarak Full HD çözünürlüğün dört katı çözünürlüğe sahip UHD formatında yaratılan en yeni nesil görüntüler ve bilgisayar oyunlarının keyfine varabiliyorlar. Notebook üzerinde UHD kayıtlı fotoğraf ve videolar da tam parlaklıklarında görüntülenebiliyor.

İnce ve modern tasarımıyla seçkin alüminyum görünüme sahip Toshiba S notebook serisi ile gelişmiş multimedya, ses özellikleri ve HD ekran sunarken; L serisi ise en yeni bilgisayar teknolojisi, multimedya ve ince modern tasarımda gelişmiş eğlence özelliklerini sunuyor.

Toshiba, 3 yeni Excite Tablet serisi ile tablet pazarındaki iddiasını ortaya koyuyor;

Excite Pure ile tasarım ve kolay kullanım unsurlarını biraya getiren Toshiba, daha profesyonel kullanım için yüksek çözünürlüklü retina ekran özelliğine sahip, Harman kardon ses sistemi ile donatılmış

Excite Pro ve digitizer kalem ile hassas yazma özellikli Excite Pen ile farklı kullanıcıların bir tabletten beklediklerinin çok daha fazlasını sunuyor.

TV segmentinde ise yeni 2. Jenerasyon yeni UHD L9 TV serisi ile TV izleme alışkanlıklarını yeniden tanımlayan Toshiba, tüketiciye farklı ekran seçenekleri sunuyor. Cloud TV özellikli yeni modelleriyle de Toshiba akıllı TV segmentini bir üst seviyeye taşıyor

Günümüzün dijital yaşam tarzını bütünleyen geniş dokunmatik ekranlı yeni Toshiba All-in-One PC modelleri, tüm çözümleri tek bir cihazda sunarken; Qosmio X70, beklentisi yüksek kullanıcılar için hız, performans, gelişmiş grafikler ve ses kalitesini geniş bağlantı özellikleriyle birleştiriyor.

Okuyucu Yorumları