Toshiba'dan yeni Z-serisi notebook'lar!

Toshiba, iş amaçları önde tutularak tasarlanan en yeni notebook ailesi Z serisini tanıttı!

Sağlam, hafif ve iş amaçlı!

TNB Bilgisayar ve Görüntü Sistemleri A.Ş, iş amaçlı kullanım önde tutularak tasarlanan en yeni notebook ailesi Z serisini tanıttı. Portégé Z30, Tecra Z40 ve Tecra Z50'den oluşan tüm modeller aynı tasarıma, tüm gün süren pil ömrüne, gelişmiş güvenlik özelliklerine ve ortak docking çözümlerine sahip olduğundan iş yerleri için serinin içindeki farklı modeller gönül rahatlığıyla satın alınabiliyor.

TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Toshiba iş amaçlı notebook'larda endüstri trendlerini belirliyor. Yeni Z serisi ile serinin tüm modellerinde taşınabilirlik, performans ve standart temel özellikler bir arada sunuluyor. Böylece kullanıcı Z serisinden ister tek bir notebook, isterse bir seri notebook satın alsın, tek bir seferde tam bir iş çözümüne sahip oluyor. Magnezyum gövdesi ile 14'' ve 15'' modelleri de sağlamlık ve hafiflikte sınıfının en iyi değerlerini sunuyor. " dedi.

Z serisi ailesiyle tanışın

Z serisi ailesinde bulunan her üç notebook da, 4. Nesil Intel Core işlemcilerle güçlendirilmiştir ve her türlü profesyonelin ihtiyaçlarını karşılayabilecek tam kapsamlı özelliklere sahip. Opsiyonel dokunmatik ekrana sahip 33.8cm (13.3") ekran boyutlu Portégé Z30, yalnızca 17.9mm inceliği ve 1.2 kg'dan başlayan hafifliğinin yanında sahip olduğu 512 GB kapasiteye kadar yüksek hızlı SSD ile bulundukları mekandan bağımsız olarak her yerde hızlı, yüksek güçlü ve üstün bilgisayar çözümü arayan yöneticiler için ideal.

Ofis dışında yoğun zaman geçiren danışmanlar, satış yetkilileri ve danışmanlar için 35.6cm (14.1") ekran boyutlu Tecra Z40, geniş ekranıyla taşınabilirlikten taviz vermeden üretkenliği artırıyor. Ayrıca 1.47kg'dan başlayan ağırlığı, 21mm'den az kalınlığı ve kullanışlı docking özelliği ile etkileyici bir iş yardımcısı. 39.6cm (15.6") ekranlı Tecra Z50 ise pazarda bulunan en ince notebook'lardan biri. Yalnızca 1.79kg'dan başlayan ağırlığı, geniş ve numerik klavyesi ile masa başındayken zorlu görevler için performansa ihtiyaç duyan, ofis dışındayken ise esneklik isteyen küçük ölçekli işletmeler ile tablolar ve planlar ile çalışan tasarım ofisleri için ideal.

Hem Tecra Z40 hem de Tecra Z50 kullanıcılara daha hızlı çalışma ve daha fazla üretkenlik imkanı veren en yeni yüksek hızlı SSD ve geniş HDD veya kilit iş uygulamaları için hibrid sürücü seçeneklerine sahip.

Güvenilirlik için tasarlandı

Güvenilirlik için tasarlandı

Güvenilirlik için tasarlandı

Toshiba'nın EasyGuard süiti'nin eklenmesi ile tüm Z serisi notebook'lar yoğun iş yaşamı için sağlam ve dayanıklı olarak tasarlandı. Petek dokulu yapıya sahip hafif magnezyum kasası tasarımı güçlendiriyor ve sağlamlığı bir üst noktaya taşıyor. Her model Toshiba'nın kalite standartlarını karşılamak üzere HALT (Highly Accelerated Lifestyle Test/Hızlandırılmış Yaşam biçimi Testi) ve bağımsız Alman test enstitüsü TÜV Rheinland® gibi zorlu testlerden geçirildi. Notebook'lar kaza sonucu düşmelere ve sıvı dökülmelerine karşı, 76cm yükseklikten düşmeye ve 30 ml'ye kadar sıvı dökülmelerine karşı test edildi. Tüm modeller iş insanlarını veri çalınmasına veya ihlaline karşı korumak için, yerel depolama biriminde bulunan kritik verileri koruma altına alan Trusted Platform Module (TPM) gibi denenmiş ve test edilmiş güvenlik özelliklerine sahip.

Intel Active Management Technology (AMT) / Aktif Yönetim Teknolojisi ise Bilgi Teknolojileri birimlerinin notebook'u izleme, bakım yapma, onarma, güncelleme ve yazılım yükseltme gibi işlemleri uzaktan yürütebilmelerine imkan veriyor. Tüm modellerde her kullanıcı için güvenli ve kişisel giriş sağlayan parmak izi okuyucusu standart olarak ve smartcard arayüzü ise opsiyonel olarak sunuluyor.

Çalışmaların kesintisiz devam etmesi için her zaman bağlantıda

Yeni Z serisi notebook'lar tam boyutlu girişlerde geniş bir yelpaze sunduğundan özel adaptörlere veya kablolara gerek kalmıyor. Bir adet HDMI girişi, üç adet USB 3.0 girişi, görüntüleri ve diğer verileri indirmeyi kolaylaştıran bir adet SD kart yuvası ile bilgiyi aktarmak ve paylaşmak son derece kolay. Cihazlar ayrıca Gigabit LAN, kablosuz LAN ve Bluetooth 4.0 aracılığıyla iletişim kurabiliyor. Mobil genişbant seçeneği ise hareket halindeyken gelişmiş bağlantı isteyenler için mevcut. Intel WiDi özelliği ile profesyoneller dilerlerse toplantılarda içerikleri büyük ekranda paylaşabiliyorlar. Her notebook benzer docking özelliklerine sahip olduğundan, kullanıcılar ihtiyaç duydukları her an yazıcılar, yüksek hızlı sürücüler veya geniş masaüstü ekranlar gibi günlük çevresel birimlere bağlanabiliyorlar.

Teknik özellikleri

Teknik özellikleri

Toshiba Z-serisi notebook'lar:

· i7'ye kadar 4. Nesil Intel Core işlemciler

· Ön yüklemesi yapılmış Windows 8.1 Pro veya Windows 7 Pro

· Intel HD 4400 grafik işlemci

· 2 adede kadar 8GB DDR3L

· Bağlantı: 3 x USB 3.0 girişi, 1 x HDMI, 1x RGB, SD kart yuvası, Gigabit LAN, Wi-Fi (802.11 ac/a/b/g/n) kablosuz LAN, opsiyonel dahili mobil genişbant3, Bluetooth 4.0, Intel WiDi

· Ses: DTS Studio Sound ses iyileştirme özellikli stereo hoparlörler

· Stereo mikrofonlu Full HD web kamera

· Güvenlik: Toshiba EasyGuard, Trusted Platform Module, Intel® Aktif Yönetim Teknolojisi, opsiyonel smartcard arayüzü

· Accupoint özellikli sıvı dökülmelerine karşı dayanıklı klavye

Portégé Z30

  • 33.8cm (13.3") HD yansıma yapmayan ekran
  • 512GB'a kadar mSATA SSD
  • Pil ömrü: Z30 için 12 saate kadar
  • Ağırlık: 1.2kg'dan başlayarak
  • Boyutlar: 316 (W) x 227 (D) x 17.91 (H) mm

Tecra Z40

  • 35.6cm (14.1") HD veya HD+ yansıma yapmayan ekran
  • 500GB'a kadar HDD (7.200rpm), 500GB'a kadar hibrid sürücü, 512GB'a kadar mSATA SSD seçenekleri (seçilmiş modellerde kendi kendine şifreleme yapan sürücüler)
  • Pil ömrü: 9 saate kadar4
  • Ağırlık: 1.47kg'dan başlayarak
  • Boyutlar: 338 (W) x 236 (D) x 20.4 (H) mm

Tecra Z50

  • 39.6cm (15.6") Full HD veya HD yansıma yapmayan ekran
  • 500GB'a kadar HDD (7.200rpm), 500GB'a kadar hibrid sürücü, 512GB'a kadar mSATA SSD seçenekleri (seçilmiş modellerde kendi kendine şifreleme yapan sürücüler)
  • Ağırlık: 1.79kg'dan başlayarak
  • Numerik klavye
  • Boyutlar: 379 (W) x 252 (D) x 20.4 (H) mm
Okuyucu Yorumları