Türk Telekom'a uluslar arası ödül...

Türk Telekom'a uluslar arası ödül: Telekomünikasyon devine bu ödülü kazandıran proje ne?

Türk Telekom'a ödül!

Türk Telekom, çevre bilincinin artırılması amacıyla hayata geçirdiği E-Fatura Ormanları projesiyle bir uluslararası ödül daha kazandı. İngiltere merkezli Halkla İlişkiler Birliği Chartered Institute of Public Relations (CIPR) tarafından düzenlenen Mükemmellik Ödülleri'nde Türk Telekom'a E-Fatura Ormanları Projesi ile "En İyi Kurumsal ve İş İletişimi" dalında ödül verildi

Türk Telekom, geçtiğimiz yıl başlattığı sosyal sorumluluk projesi E-Fatura Ormanları Projesi ile İngiliz halkla ilişkiler birliği CIPR tarafından her yıl düzenli olarak verilen Mükemmellik Ödülleri'nde "En İyi Kurumsal ve İş İletişimi" dalında ödüle layık görüldü.

Avrupa'da halkla ilişkiler ve iletişim alanında öne çıkan projeleri ödüllendirmek ve mesleki gelişimi desteklemek amacıyla düzenlenen CIPR Mükemmellik Ödülleri'nde, bu yıl 900'ün üzerinde alınan başvuru arasından 26 proje ödüllendirildi. 7 Temmuz'da Londra'da düzenlenen ödül töreninde Türk Telekom'un E-Fatura Ormanları Projesi kazananlar arasında yerini aldı.

Türkiye'nin dört bir yanında yaklaşık 100.000 ağaç dikilmesinin hedeflendiği E-Fatura Ormanları projesi çerçevesinde bugüne kadar toplam 64 ilde tamamlanan ve 89 bin ağaca ulaşan dikim törenleri, Türk Telekom Okulları öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşti.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları