TV ve sinema keyfi Tivibu ile artık cepte!

Tivibu, PC ve TV'lerden sonra artık ceplere ve tabletlere de sunuluyor! İşte TTnet'in yeniliği...

Tivibu cebe girdi!

TTNET, ''TTNET'le Her Şey Mümkün'' diyerek 2010 yılında başlattığı yeni dönemde, Türkiye'de yeniliklere imza atmaya devam ediyor. Müşterilerinin tüm iletişim ihtiyaçlarını tek elden karşılama hedefiyle internet, televizyon ve telefonu birlikte ele alan TTNET, televizyon izleme alışkanlıklarında farklı bir dönem başlatan Tivibu'ya yeni bir soluk daha getirdi.

Hizmet vermeye başladığı günden itibaren ilgi gören Tivibu Web ve Tivibu Ev'den sonra şimdi de Tivibu Cep, kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Televizyon ve Sinema Keyfi Tivibu Ayrıcalığıyla Artık Dört Ekranda TTNET, Tivibu Web ve televizyon yayıncılığının dinamiklerini değiştiren Tivibu Ev'den sonra şimdi Tivibu Cep ile üçüncü hatta dördüncü ekranı da kuşatıyor. Önümüzdeki dönemde Tivibu Ev'den ya da Tivibu Web'ten kiralanan bir film Tivibu Cep'ten izlenmeye devam edilebilecek.

Yayın hayatına 38 kanalla başlayan ve Seç İzle, Kirala İzle ve Tekrar İzle özelliklerine de sahip olan Tivibu Cep, ilk aşamada iPad ve iPhone'larda sunulacak. Tivibu ayrıcalığını cep telefonları ve tablet bilgisayarlardan deneyimlemek isteyenler için Tivibu Cep, 3 ay boyunca tüm TTNET ADSL kullanıcılarına ücretsiz olarak sunulacak. Bu dönemden sonra TTNET ADSL aboneleri, Tivibu Cep'ten aylık sadece sadece 5 TL ücret karşılığında yararlanabilecek. Bu servis kısa bir süre sonra Android, BlackBerry, Bada, Windows Mobile 7, Symbian ve Wap Push işletim sistemlerini destekleyen mobil cihazlarda da kullanılabilecek.

Tivibu Cep'in sunduğu ayrıcalıklarını deneyimlemek için daha detaylı bilgiye www.tivibu.com.tr adresinden ulaşılabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları