Ücretli oyunlara bedava sahip olabilirsiniz

Paralı oyunlara bedava sahip olmak ister misiniz? Üstelik hiçbir yasayı çiğnemenize de gerek yok...

Paralı oyunları bedava indir!

İnternet sayesinde ücretsiz oyunların sayısı da hızla arttı ama ne yazık ki bu ücretsiz oyunların çok büyük kısmı ya aslında oynamaya değmeyecek kadar düşük kalitede, ya da aslında ücretli sürümün çok kısa oynanabilir bir demosundan fazlası değil. Ama bir seçeneğiniz daha var. Free Ride Games (FRG) adlı site normalde ücretli olarak satılan oyunlara hiçbir para ödemeden sahip olmanıza imkan veriyor. Hemen söyleyelim bu sitenin warez veya crack gibi kelimelerle bir ilgisi yok...

Gizli objeleri bulma veya Dash olarak da bilinen zaman yönetimi oyunlarından oldukça güzel örneklerin de bulunduğu sitenin normalde ücretli olan bu oyunları bedava olarak dağıtmasını sağlayan ise reklamlardan başka bir şey değil.

İndirdiğiniz her oyun FRG'in kendi yükleyicisi ile birlikte geliyor ve oyunu kurarken tarayıcınıza bir araç çubuğu ekleyerek, ana sayfanızı da kendi arama sayfası ile değiştiriyor. Neyse ki kurulum esnasında her iki seçeneği de kapatabiliyorsunuz. Oyun penceresinin etrafında ise reklamlar yerleştirilmiş durumda.

Yani oyunu oynarken bir yandan size reklam gösterilmesinden rahatsız olmazsanız piyasadaki pek çok keyifli oyuna FRG üzerinden para vermeden ve yasaları da çiğnemeden sahip olabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları