Ünlü otele "benzetilmek istenen" cep!

Bu cep özelliklerinden çok tasarımıyla ilgi çekiyor. Ama her ilginç tasarım ne yazık ki iyi olmuyor.

Otel gibi cep telefonu!

Bugün için cep telefonu satın almak istediğinizde göz önünde bulunduracağınız birçok kriter bulunuyor. Örneğin günümüzde dahili kamerası bulunmayan bir cep telefonuna rastlamak pek mümkün değil. Bu nedenle kameralı bir telefon ararken kameranın megapiksel değerine ve diğer özelliklerine dikkat edilir.

Ancak telefon üreticileri rakipleriyle mücadele etmek için elbette sadece donanımsal özelliklerine güvenmiyor. Bunun yanı sıra yepyeni tasarımlarıyla kullanıcıların karşısına geçen üreticiler, böylece sadece tasarımı sayesinde telefonlarının satışını gerçekleştirebiliyor. Seabright isimli Çinli bir firmanın SBMP-N90 model cep telefonu da işte tam bu noktada ortaya çıkıyor. Donanımsal özelliklerinden ziyade Dubai'de bulunan ve muhteşem bir mimariye sahip olan Burj Al Arab oteline benzetilmek istenen SBMP-N90, bizce bu konuda pek de başarılı olabilmiş değil. Telefonun diğer özellikleri ise şöyle: 2.2 inç LCD ekran, arkaplanda MP3 çalabilme, 3GP ve MP4 desteği, FM radyo ve 1.3MP dahili kamera.

Açıkçası biz bu tasarımdan pek de hoşlanmadık; ayrıca telefonun Burj Al Arab oteline benzediğini de pek düşünmüyoruz. Siz de galerimize göz atın ve telefon hakkındaki yorumlarınızı bizimle paylaşın...

Okuyucu Yorumları