Vatan Bilgisayar'dan laptop'larda dev indirim

Vatan Bilgisayar, laptop'larda yaptığı bu indirimle herkesi PC sahibi yapacak gibi görünüyor!

Büyük indirimde son 2 gün!

Vatan Bilgisayar, 12 markaya ait tüm notebooklarda 29 - 31 Temmuz tarihleri arasında Vatan Bilgisayar Hiperstorelarından, Vatan Notebook Mağazalarından, vatanbilgisayar.com web sitesinden ya da çağrı merkezinden yapacağınız alışverişlerde geçerli olacak World'e özel 5 taksitte yüzde 25 indirim kampanyası başlattı. Türkiye'de notebook satışında lider firma olan Vatan Bilgisayar, başlattığı özel kampanya ile Türkiye'de notebooksuz kimse kalmasın diyor.

1983 yılından beri Vatan Mağazaları'nda görev yapan ve teknoloji konusunda özel eğitim alarak uzmanlaşan satış danışmanları, teknoloji severleri ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda en uygun ürüne yönlendiriyor. Vatan Bilgisayar uzmanlaşan teknoloji ekibi ile teknoloji tutkunlarının doğru teknolojik ürünü seçmesi ve bütçesine en uygun alışveriş yapabilmesi sağlıyor.

Vatan Bilgisayar'ın Türkiye'nin 20 ayrı noktasında yer alan, Vatan Hiperstore ve Vatan Notebook mağazalarının adreslerine www.vatanbilgisayar.com ve www.vatannotebook.com internet sitelerinden ve 0212 444 56 56 no'lu çağrı merkezinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları