Ve iPhone 3.0 güncellemesi çıktı!

iPhone 3.0 güncellemesi yayınlandı. İşte eklenen bazı özellikler ve güncelleme süreci detaylar...

iPhone 3.0 çıktı

iPhone 3G S yarın yani 19 Haziran'da piyasaya çıkacak. Apple ise bir gün öncesinde iPhone 3.0 yazılım güncellemesini yayınladı. iPhone 3.0 yazılım güncellemesi 100'den fazla yeni özellik ve geliştirme sunuyor. Bunların arasında uzun zamandır beklenen MMS desteği, kopyala-yapıştır özelliği ve yatay klavye kullanım imkanı da yer alıyor.

iPhone 3.0 güncellemesi tüm iPhone kullanıcıları için ücretsiz olarak dağıtılırken, iPod kullanıcıları ufak bir ücret karşılığında yazılımlarını 3.0 sürümüne yükseltebiliyor. Fakat bu yükseltmeyi yapabilmek için Apple'ın iTunes 8.2 yazılımının yüklü olması gerekiyor. Güncelleme dosyalarının büyüklüğü ise, geliştirmeyi yaptığınız cihaza göre 230 ile 260 MB arasında değişiyor.

iPhone 3.0'a sahip olmak için iTunes 8.2 sürümünün yüklü olduğundan emin olduktan sonra ilk yapmanız gereken cihazınızı bilgisayarınıza bağlamak ve listeden cihazınızı seçmek. Ardından güncellemeyi kontrol et butonuna tıklayın. Güncelleme indirilir ve yüklenirken cihazınızın bilgisayar bağlantısını kesmeyin.

Okuyucu Yorumları