...Ve isimler değişiyor (mu?)

Microsoft, yıllardır kullandığı bu isimleri en sonunda değiştirmeye karar vermiş olabilir...

...Ve isimler değişiyor (mu?)

Birkaç gün önce Microsoft bazı ürün ve hizmetleri için Hizmet Şartları anlaşmasını güncelledi. Anlaşmada ilginç bir ayrıntı göze çarpıyor, o da Windows Live Mail ve Windows Live Writer'daki muhtemel isim değişikliği.

Yeni anlaşmanın ilk bölümü, hangi hizmetleri kapsadığını belirtiyor. Bunlar arasında "Microsoft Mail Desktop" ve "Microsoft Writer" var. Bunlar büyük olasılıkla Windows Live Mail ve Windows Live Writer için Windows Essentials serisinde kullanılacak olan yeni isimler.

Microsoft geçtiğimiz ay yazılım paketi Microsoft Essentials 2012'nin yeni sürümünü yayınlamıştı. Paket içinde Windows Photo Gallery ve Windows Movie Maker'ın yeni sürümleri vardı ve şirket bu yazılımlar için Live markasını kullanmaktan vazgeçmişti. Ancak yeni anlaşmada bunlar da "Windows" yerine "Microsoft Photo Gallery" ve "Microsoft Movie Maker" olarak geçiyor. Görünen o ki Microsoft, ücretsiz yazılımlarının isimleri konusunda biraz kararsızlık yaşıyor. Bakalım yeni hizmet şatları anlaşması devreye girdiğinde, ürünlerin isimleri de değişecek mi...

Okuyucu Yorumları