Vista'dan Windows 7'ye geçemeyenler...

Vista'lı bilgisayar alanlar Win 7'ye geçmeyi bekliyor; ama görünüşe göre işin içinde bir terslik var

Windows 7'ye geçemeyenler!

Bildiğiniz gibi Microsoft, 26 Haziran 2009 ile 31 Ocak 2010 arasında Vista satın alan kullanıcılar için özel bir Windows 7 yükseltme imkanı sunuyor. Fakat Windows 7'nin piyasaya çıkmasına rağmen bu yükseltmenin bir türlü sağlıklı bir şekilde gerçekleşememesi, bazı kullanıcıların canını oldukça sıkmaya başladı.

Özellikle Dell ve HP markalı Vista yüklü diz üstü bilgisayar alan kullanıcılar, firmaların forumlarında tepkilerini oldukça sert bir şekilde dile getirmeye başladılar. Kullanıcıların bir kısmı yükseltmenin halen gerçekleştirilememiş olmasından dert yanarken, diğerleri ise aslında yükseltme için uygun olan sistemlerinin reddedilmesinin hayal kırıklığını yaşıyorlar.

Mutsuz kullanıcılar firmaların destek forumlarına yönelirken en büyük şikayetleri ise bu üreticilerin kendilerine bilgi vermiyor olması. Ne zaman ve ne koşullarda Windows 7 yükseltmesinin gerçekleşeceği konusunda tatmin edici bir yanıt vermekte zorlanan üreticiler ise aslında verecekleri cevaplar için Microsoft'tan haber bekliyorlar.

Okuyucu Yorumları