WhatsApp Web'e müthiş özellik! Sesli ve görüntülü görüşme özelliği geliyor

En popüler anlık mesajlaşma platformu WhatsApp'ın masa üstü sürümünü kullananlar için sesli ve görüntülü konuşma desteği geliyor. Şimdilik beta testleri yapılan özelliğin ne zaman geleceği belli değil. Ancak bu konuda adım atılması kullanıcıları sevindiriyor...

WhatsApp Web kullananlara müjde

WhatsApp popüler anlık mesajlaşma platformlarının başında geliyor. Cep telefonlarında olduğu kadar WhatsApp Web sürümü de oldukça fazla kullanılıyor. WhatsApp, tarayıcılar üzerinden çalışan sürümüne önemli bir özellik getiriyor.

SESLİ VE GÖRÜNTÜLÜ ARAMA GELİYOR

Şirket, WhatsApp Web'in sürümünü 2.2043.7'ye yükseltti. Böylelikle, WhatsApp'ın sesli ve görüntülü arama özelliğinin WhatsApp Web'e gelmek üzere olduğunu gösteriyor.



Bu yükseltmenin kaynak kodları ise yaklaşan sesli ve görüntü arama özelliği ile ilgili yeni detayları gözler önüne serdi. Yapılan güncellemeye göre kullanıcılar, WhatsApp Web'de arama yaparken iki farklı görüntü ile karşılaşacak.

WhatsApp Web'in son sürümünün kaynak kodlarında yer alan bilgilere göre kullanıcılar, ekranın sağ üst bölümünde bu özellik için eklenen simgeler görecekler. Bir kullanıcı, bu simgeleri kullanarak sesli ya da görüntülü arama yapabilecek.

Henüz WhatsApp Web masa üstünde görüntülü görüşme özelliğinin ne zaman kullanıma geçeceği bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları