Windows 8.1'in önizlemesi bu tarihte geliyor!

Windows 8.1'i deneyebileceğiniz tarih ve başlat menüsünün kaderi sonunda belli oldu!

Windows 8.1 sağlam geliyor!

Windows 8.1'in önizleme sürümü, Microsoft tarafından sonunda onaylandı. Wired Business Conference'ta konuşan Windows başkanı Julie Larson-Green, güncellemenin herkese açık önizleme sürümünün Haziran ayında yayınlanacağını doğruladı.

Windows 8'e yeni kişiselleştirme seçenekleri, yeni uygulamalar ve Windows 8 arayüzüne özel bir dosya yöneticisi getiren Windows 8.1'in (kod adı "Blue") çeşitli yapıları, şimdiye kadar defalarca sızmıştı.

Bu arada Larson-Green, Microsoft'un yeni donanımları hakkında da konuştu ve bu donanımların "birkaç hafta içinde" ortaya çıkacağını söyledi. Larson-Green'in bahsettiği "donanımın", bir süredir dedikoduları dolaşan daha küçük Windows 8'li tabletler olması muhtemel.

Başlat menüsü hakkında da konuşan Windows başkanı, menünün geri dönmeyeceğini söyledi. Bununla birlikte Larson-Green, Başlat düğmesinin geri dönüp dönmeyeceği konusuna değinmedi. Dolayısıyla üzerine tıkladığımızda bizi Windows 8'in giriş ekranına yönlendiren bir "başlat düğmesini" masaüstünde görme ihtimalimiz hala var.

Okuyucu Yorumları