Windows'a bedava yardımcı!

Windows ile daha hızlı çalışmak isteyenler için minicik, bedava ama çok yetenekli bir yardımcı...

Windows'a bedava yardımcı!

Her gün onlarca farklı program veya doküman ile çalışanlar için, tüm bunları hızlı çalıştırmaya yönelik uygulamalar bilgisayarlarının vazgeçilmez bir parçasıdır. Piyasada bu konuda bulabileceğiniz pek çok farklı araç arasında oldukça başarılı bir alternatif var: Radian. Hemen söyleyelim Radian, programları hızlı başlatmak için klavye değil, fareden yardım alıyor. Yani bu program ile uygulamaları çalıştırmak veya dokümanları açmak için klavyede tek bir tuşa tıklamanıza gerek yok.

Radian, dairesel bir yapıya sahip ve 90 derecelik açılara 4 ayrı bölüm ayrılmış durumda. Her bölümde 6 farklı kısayol yer alabiliyor, böylece toplamda 24 program veya doküman kısa yolunu Radian ile kolaylıkla çalıştırabilirsiniz.

Nasıl kullanılıyor, nereden indiriliyor?

Nasıl kullanılıyor, nereden indiriliyor?

Radian'ın varsayılan ayarlarında üstteki bölümü hızlı bağlantılar için, alttaki bölümü ise masaüstünüz için ayrılmış durumda. Diğer iki bölüme istediğiniz kısa yolları Design Mode'da iken kendiniz yerleştirebiliyorsunuz.

Sürekle bırak yöntemi ile ayarlayabileceğiniz kısa yollara ulaşmak için farenin sağ tuşu ile masaüstündeki boş bir alan basılı tutmanız yeterli. Design Mode'a geçmek içinse araç çubuğundaki Radian simgesine tıklamalısınız.

Sadece 636 kb'lık bu ufak ve ücretsiz programı şu adresten indirebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları