Winklevoss kardeşler tamamen vaz geçmemiş!

Zuckerberg tam büyük belasından kurtulduğunu düşünürken, Facebook ikizlerinin sürprizi ile şok oldu!

Belalı ikizler geri döndü!

Tyler ve Cameron Winklevoss ikiz kardeşlerin, Facebook'a yüksek mahkemede açtıkları davadan vazgeçmelerine rağmen tamamen geri çekilmedikleri ortaya çıktı.

Los Angeles Times'ın haberine göre ikiz kardeşler ve ortakları Divya Narendra, hakimi Facebook'un 'delilleri bilerek ve dikkatsizlik sonucunda yok ettiği' konusunda ikna etmeye çalışıyorlar. Winklevoss kardeşler ve Narendra, Facebook'un kurucusu uzun süredir Mark Zuckerberg'le anlaşamamasının ardından geçtiğimiz günlerde Facebook'a açtıkları 65 milyon dolarlık davadan vazgeçmişlerdi. Ancak her şeyin bu kadarla kalmadığı ortaya çıktı.

Winklevoss kardeşler ve Narendra, bu senenin Nisan ayında Şubat 2008'de yapılan bir anlaşmayla ilgili itirazı kaybetmiş, bunun sonucunda 20 milyon dolar nakit ve şirket hisselerinden 45 milyon dolar elde etmişlerdi. Kardeşlerin ve Narendra'nın aynı zaman dilimi içinde Boston federal mahkemesine Facebook'un dava sırasında bazı mesajları gizlediği iddialarını değerlendirmesini önerdiği ortaya çıktı.

Ancak bu iddiaları inceleme isteği, yüksek mahkeme tarafından askıya alınmıştı. Winklevoss kardeşlerin şu anki planlarından vazgeçmesi sonucundaysa Boston mahmkemesinin bu isteği inceleme yönünde önü açılmış oldu.

Okuyucu Yorumları