YouTube'dan müzik uygulaması YouTube Music!

YouTube yerinde durmuyor... İşte dev video sitesinin kullanıcılara sunduğu son uygulama!

YouTube'dan yeni uygulama!

YouTube yeni uygulaması YouTube Music'i indirmeye sunduğunu duyurdu. Popüler siteyi çoğunlukla müzik dinlemek için kullananların faydalanacağı uygulamayı şu an Türkiye'de indirmenize izin verilmiyor.

Müzik çalma ve keşfetme amacıyla oluşturulan uygulama, günlük önerileri, özel çalma listeleri ve "Daily 40" işleviyle müzisyenlerle kullanıcıları birbirine bir adım daha yaklaştırıyor. Ücretli YouTube Red hizmetiyle uyumlu olan YouTube Music, Red üyelerine reklamsız videolar, çevrimdışı müzik dinleme, sadece ses modu, arka planda dinleme gibi işlevler sunuyor.

Ürün yönetimi direktörü T. Jay Fowler'ın resmi blog gönderisinde belirttiğine göre YouTube Music uygulaması, "yeryüzündeki en zengin müzik kataloglarından birine tam erişim sunuyor."

YouTube'dan müzik uygulaması YouTube Music!

App Store ve Google Play Store üzerinden indirmeye sunulan YouTube Music'e yeni katılanlar, YouTube Red'i 14 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebiliyorlar - böylece Music'i de 14 gün deneyebilmiş oluyorlar. Music, bu sürenin ardından Red üyeliği olmadan da çalışıyor ancak reklamlardan kurtulmak için ayda 9,99 dolar ödemeniz gerekiyor. İlk aşamada ABD'de sunulan hizmetin Türkiye'ye ne zaman açılacağı (veya açılıp açılmayacağı) şimdilik bilinmiyor.

Okuyucu Yorumları