ZyXEL ev eğlencesinde sınırları kaldırdı!

ZyXEL, yeni nesil cihazları ile ev eğlencesinde yeni bir dönem getirme amacında! İşte detaylar...

Ev eğlencesinde son nokta!

Büyük bir hızla gelişen ev eğlencesi çözümleri, evin neresinde olursa olsunlar, eğlenceyi kullanıcıların ayağına getiriyor. Bu çözümler sayesinde kolaylıkla fotoğraf, video ve müzik dosyaları depolanabiliyor ve hatta PC'yi açmaya gerek bile kalmadan dosyalar görüntülenebiliyor.

Oturma odanızı sinema salonuna dönüştürün

PC, depolama cihazı ve HD TV'nin evin neresinde olduğu hiç önemli değil. ZyXEL Dijital Medya Adaptörü ile film, video ve fotoğraflar kolayca paylaşılabiliyor. ZyXEL Kablolu LAN Adaptörü ve Kablosuz Access Point cihazları sayesinde mevcut genişbant ağ daha performanslı bir şekilde kullanılabiliyor.

Yüksek performanslı kablosuz router ve kablosuz medya streaming cihazı ile desteklenen, medya sunucu ve dijital medya oynatıcı içeren ZyXEL dijital ev eğlencesi çözümleri, sınırları zorlayarak yeni bir çağın kapılarını aralıyor. ZyXEL'in güçlü çözümleri sayesinde HD görüntülerde bile kesinti ya da gecikme olmuyor.

Kolaylaştırılmış multimedya yönetimi

Kolaylaştırılmış multimedya yönetimi

Kolaylaştırılmış multimedya yönetimi

ZyXEL'in entegre ev ağı çözümü multimedya yönetimini oldukça kolay bir hale getiriyor. Kullanıcı dostu bir arayüzle desteklenen yüksek performanslı ve son derece etkili bant genişliği yönetimi özelliklerine sahip ZyXEL router'lar, evdeki tüm cihazların birbirine bağlanmasını sağlarken, güvenli bir İnternet erişiminin de kapılarını açıyor. Bu sisteme eklenecek ZyXEL Powerline Ethernet Adaptörleri ise evdeki İnternet ağının kapsamını sorunsuzca genişletmeye yardımcı oluyor.

Bir medya sunucu ile kombine edilen ZyXEL Router sayesinde bilgisayarı açmaya gerek bile kalmadan tüm dosyalara erişilebiliyor. Medya sunucuda depolanan fotoğraf ve videolar Flickr ve YouTube'a otomatik olarak yüklenerek, dakikalar içinde paylaşıma hazır hale geliyor.

Her odada müzik keyfi

ZyXEL Kablosuz Adaptör, evin her köşesinde müzik dinleyebilme keyfini beraberinde getiriyor. Bu sayede iPad ya da dizüstü bilgisayar gibi taşınabilir cihazları oynatıcı olarak kullanarak İnternet radyosu dinlemek ve ZyXEL Medya Sunucu'da saklanan müzik dosyalarına erişmek mümkün olabiliyor.

Basın bülteninden derlenmiştir.

Okuyucu Yorumları