Logitech G633 Artemis Spectrum İnceleme

Hem oyun hem müzik için iyi bir kulaklık seti olan Logitech G633 Artemis Spectrum inceleme altında.

Logitech G633 Artemis Spectrum İnceleme
CHIP Online Notu 90
  • Hem Dolby hem DTS desteği
  • Başarılı oyun ve müzik performansı
  • Kaliteli mikrofon
  • Konforlu kullanım
  • Yolda müzik dinlemek isteyenler uzun kablo yüzünden zorluk yaşayabilir

G633 aslında yeni bir kulaklık değil, piyasaya çıkışının üzerinden hatırı sayılır miktarda zaman geçti. Diğer taraftan sunduğu bazı özellikler ve dizayn tercihleriyle halen piyasadaki en "genç" kulaklıklardan birisi konumunda. Göze hoş gelen bir tasarıma sahip olan kulaklık 16.8 milyon renge ulaşabilen bir aydınlatma ile geliyor. İlk başta biraz sıkıymış gibi hissettirmesine rağmen bir kez kafanıza taktığınızda son derece konforlu olan ürünün kumaş kulak yastıkları terlemeyi engelliyor ve çıkartılıp yıkanabiliyor. Üründe kullanılan plastiğin de son derece kaliteli bir his verdiğini belirtmem gerek.

Logitech'in G633 modeli iki ayrı kabloyla beraber geliyor. Her ikisi de son derece uzun olan bu kabloların biri standart 3.5 mm; böylece telefonunuz ve konsolunuzda rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. USB kabloyu kullandığınızda ise devreye Logitech Gaming Software üzerinden kolayca yapabileceğiniz ek ayarlar giriyor. 7.1 çevresel ses destekli olan ürünün bir diğer avantajı da hem Dolby hem de DTS sertifikasına sahip olması. Bu ikisi arasında Gaming Software üzerinden geçiş yapabiliyorsunuz. Hangisi daha iyi sorusu çok geliyor ancak bu konuda tercih size ait.

Üründe tasarım anlamında ise biraz alışılmadık bir mikrofon kullanılmış. Karşıya iletilen ses kalitesi ise mükemmele yakın.

Oyunlarda çevresel ses performansı son derece başarılı olan kulaklık müzik dinlerken de hemen herkesi mutlu edebilecek bir performans veriyor. Bu anlamda bu ikisi için rahatlıkla tercih edilecek bir oyuncu kulaklığı oluyor G633 Artemis Spectrum.

Özetle

Kısaca, oyun ve müzik için sizi senelerce götürebilecek bir kulaklık arıyorsanız G633 Artemis Spectrum hayli uygun bir aday. Ürünü piyasada 550 TL civarına bulmak mümkün.

Alternatifleri

G633 Artemis Spectrum'a alternatif olarak Sennheiser GSP 600 modeline de yakından bakabilirsiniz.

Teknik Özellikler
Ürün Modeli Logitech G633 Artemis Spectrum
Ürün Markası Logitech
CHIP Online Notu
90
Okuyucu Yorumları